lørdag den 24. november 2018

JULERI D.24.NOVEMBER.

D. 24. November kunne man skimte Juleaften forude, nu er der kun en måned til jeg sidder på DFDS Færgen mellem København og Oslo, hvor jeg i år fejre min Juleaften. 

Lørdag d.24. November blev dagen hvor jeg stod op før Fanden fik sine sko snøret, og så tog jeg en tur i Bilka.

Hvor er det behageligt at komme ud i Bilka sådan en Lørdag morgen kl.6, på det tidspunkt er man lykkelig fri for børnefamilier og andre forstyrrende elementer. Man kan bare futte rundt i hele butikken og har god tid til at kigge på varende, og når man kommer op til kassen er man den eneste der skal igennem, det glider glat. 

Så omkring Guldbageren på Struervej og hente rundstykker, og hjem og hygge sig til Go' Morgen Danmark på TV-2. 

Men nu var det d.24.November, så man kunne jo lige så godt komme i gang med Julen, og jeg fik pyntet fint op.

Og så skulle jeg prøve at vække Julemanden til live, i begyndelsen af November var han på tilbud hos XL-Byg; 100 kr.
Til den pris kan det jo ikke gå galt, og han får ikke et langt liv i mit hjem.
Han er en træls Fætter, måden han pustes op på er en maskine der kører på 4 stk. AA batterier. Den maskine skal køre konstant, ellers falder han sammen omgående. Og den maskine larmer som ind i H....., så Julemanden kan ikke stå i stuen, for så kan man ikke hører hvad der bliver sagt i fjernsynet. Julemanden står nu ude på mit køkkenbord og kigger ud ad vinduet, og det får han lov til så længe der er strøm på batterierne, straks de er flade bliver hans næste tilholdssted Genbrugspladsen. 

På denne Lørdag nåede jeg til frisøren, mit hår var blevet for tykt og for langt, og det er bøvlet når man arbejder på et fjerkræslagteri. 
Så jeg sagde til frisøren, tag du maskinen og så siger vi 2 mm.
Okay ! Og her ser I resultatet, absolut kort. Det er nu så dejlig nem, og man kan spare på hårshampooen. 

Lørdag eftermiddag var jeg til tømning og Generalforsamling af og i Spareforeningen på Skipperkroen, men det er en ganske anden historie jeg først fortæller om i morgen.

Her springer vi frem til Lørdag aften, hvor jeg tog på Skipperkroen for at spise.
Jeg valgte en Wienersnitzel , jeg må sige at det der smager bedst på Skipperkroen, er deres Pindebøf, men det gider man ikke få hver gang.
Så jeg valgte Wienerbørgen, det er udmærket. 

Bagefter tog jeg på Det Lille Apotek.

Om Søndagen er jeg til Sprit Banko på Det lille Apotek, og det er ikke uden succes. Der har i perioden kun været 1 gang hvor jeg ikke kunne deltage, og kun 1 gang hvor jeg ikke vandt.
Ellers har jeg vundet hver gang, på række vinder man 1 øl-kort, på fuld plade vinder man 6 øl-kort. På kromutters fødselsdag kunne man i den anledning vinde 7 øl-kort, og den eftermiddag vandt jeg fuld plade hele 3 gange.
Jeg har nu over 30 øl-kort af en værdi på 22 kr. pr. stk., liggende i min skuffe.

Jeg tænkte jeg er nød til få brugt nogle af disse øl-kort, og tog 12 stk. med i byen i går. Så kunne jeg få en gratis aften i byen, men Det lille Apotek er hyggelig Søndag eftermiddag når vi sidder og spiller Sprit Banko, men på en Lørdag aften er der sgu ikke megen liv i kludene.
Nu ved jeg godt der på flere værtshuse var Julefrokost i går aftes, men alligevel.
Men da der heller ikke var noget i fjernsynet, kunne man lige så godt blive hængende. Men jeg fik kun brugt 5 øl-kort og da klokken blev 22 gad jeg sgu ikke længere, og tog hjem og gik tidligt i seng på en Lørdag aften.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar