søndag den 27. maj 2018

GAD IKKE KILEN ROCK.

I December var reklamerne ude for Kilen Rock 2018 i Struer, men dem der skulle optræde var ikke lige nogle jeg gad at bruge en hel lørdag på. 

Bl.a. skulle Rasmus Walter optræde, og hans bavlede tekster bringer sgu mit pis i kog. Så ville jeg sgu hellere sidde og glo på en ko der tygger drøv, end at skulle både se og høre Rasmus Walter optræde.

I går fandt Kilen Rock sted som altid på boldbanerne i Voldgade, og de kunne ikke ønske et bedre vejr. Men nej, jeg holdt på mit, at det gad jeg ikke opleve i år.

Ude i Lemvig har jeg en god veninde som hedder Anja, hun skulle heller ikke til Kilen Rock. Så jeg kontaktede hende på Facebook, og spurgte om ikke hun ville med mig i byen, for så ville jeg give Pindebøf på Skipperkroen.
Den ide syntes hun ikke var så tosset, jeg skulle blot komme til Lemvig og hente hende. 

Jeg fik Anja hentet i Lemvig, og da vi kom til Struer kørte jeg bilen hjem til mig. Og så gik vi ned på Struer Havn om til den nye isbod, hvor vi nød det gode vejr og en is.

Som lovet inviterede jeg Anja med på Skipperkroen, hvor vi fik Pindebøf og en øl til maden.

På Skipperkroen har de fået en ny øl som vi skulle smage, denne Crabbies. 
Det er ikke nogen dum øl, dog ikke en jeg vil drikke i større mængder. Men den friske søde smag, gør at den er god til mad og helt sikkert til dessert.
Og et andet formål hvor denne øl også passer godt ! I kender godt det her med når man bliver inviteret til en fin fest, bliver man budt på en skide velkomstdrink. Og det er altid et lille plastikglas der er fyldt halvt op med en sur lunken hvidvin hvor i der svømmer en grøn vindrue rundt.
Jeg vil foretrække man som noget nyt prøver at servere en Crabbies øl, selv folk der ikke kan li' øl ville syntes det ville være et lækkert nyt tiltag i stedet for det sædvanlige, netop fordi denne øl har en lækker sød smag uden en bitter eftersmag. 
Når alle andre mennesker er til Kilen Rock, var Anja og jeg de eneste to gæster på Skipperkroen. Så da vi var færdige med at spise, ku' vi godt se det ku' gå hen og blive en lang aften.
Så jeg sagde til Anja: Nu skal du hører her, jeg har et Rejsekort, så lad os tage en smut ud på Irish Pub i Vinderup, og vende tilbage til Skipperkroen senere i aften.
Hun har aldrig været på Irish Pub, så vi tog toget til Vinderup. 

På Irish Pub skete der nu heller ikke det vilde, men det bedste er på Irish Pub har de en Jukebox.
Vi fik desværre at vide vi ikke skulle putte for mange penge i, for om lidt kommer der nogle som ville se fodbold, og så bliver der slukket for al musik.
Øv ! Nå men vi drak den ene øl vi nu havde købt, og gik videre til det næste værtshus: SMEDEN.

Her var der ingen som skulle se fodbold, de har også en Jukebox. Den fik vi losset nogle mønter i og fik bestilt noget godt musik, der hyggede vi os nogle timer.

Med toget tilbage til Struer og på Skipperkroen. Nu var Kilen Rock forbi, og folk fandt vej til Skipperkroen hvor der skulle være livemusik.
Der var nu en skide god stemning, så klokken blev lidt for mange før vi tog en Taxa hjem til mig.

Anja sov i min seng og jeg på en madras på gulvet, og da vi stod op her til morgen fik jeg hende kørt hjem til Lemvig. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar