lørdag den 13. januar 2018

PORTVIN PÅ IRISH PUB I VINDERUP.

Irish Pub i Vinderup har en Facebook side, og der kunne jeg læse der skulle være Portvins smagning Fredag d.12. Januar. Jeg kender 2 søstre Anette og Birgitte, som begge er ret vilde med Portvin. Dem inviterede jeg med, og de to har nogle venner der også gerne ville med, så vi blev 7 personer der skulle af sted sammen.

Jeg skulle ud til Anette, som lige skulle hente et par venner, Hr. og Fru Byg. I mens passede jeg hunden, vi er nu så gode venner mig og hunden, så den fik et par godbidder og jeg en øl.

Da Anette var tilbage med vennerne, fik vi smørrebrød. Og så kom søsteren og vi kunne komme af sted til Vinderup, Anette kender en der ville køre os og hente os igen når vi skulle hjem.

Da jeg var til Gin smagning, var det en ung kvinde der skulle fortælle om Gin. Det var hun simpelthen så dygtig til, og det var meningen hun også skulle stå for denne Portvins aften. Men desværre lå hun hjemme under dynen med en halsbetændelse, så hun havde sendt sin fyr i stedet.

Jeg skal da love for han også kunne sit kram, og fortalte hele historien om hvordan Portvin blev opfundet.
Vi skulle smage 6 forskellige, og jeg må sande at jeg aldrig bliver forfalden til Gin, men Portvin. Jeg forstår godt Birgittes og Anettes begejstring for dette alkohol, det smager skisme godt.

I næste måned er der Whisky smagning på Irish Pub, jeg har prøvet Whisky smagning 2 gange. Jeg kan kun lide det billige whisky man hælder cola i, eller bruger til Irsk kaffe, for alle de dyre mærker syntes jeg er noget rævepis.
Der var heller ingen af os der ville til Whiskysmagning, Hr. Byg bryder sig heller ikke om Whisky, vi kunne blive enige om, at så ville vi hellere have et glas Portvin sammen med vores øl.
Der var indlagt en spisepause, først skulle vi smage tre Portvine. Så var der en buffet med en lækker anretning + kage, flødeboller og chokolade.
Og så skulle vi smage de sidste tre Portvine.



Næstegang vi 7 samles på Irish Pub i Vinderup, bliver d.3.Marts.
Da er der Ladys Night, kvinderne får pubben for sig selv i nogle timer, hvor de så bliver forkælet. I mens bliver vi mænd sendt af sted med PARTYBUSSEN, hvor vi får en drengerøvsfest.
Vi kommer så tilbage til Pubben klokken 22, og så skal der være fest hele natten. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar