søndag den 21. januar 2018

JEG SLETTER MIN PROFIL PÅ SCOR.DK

I går lørdag skulle jeg til Pirat Fest i Aarhus, og da jeg ankom til banegården kunne jeg til min glæde opleve, at nu kører Letbanen.
Så ville jeg da prøve at køre en tur med Letbanen, og hvor er det let. Nu skal man ikke længere gå den lange tur gennem gågaden for at komme om til Cabinn, nu er det blot at tage med Letbanen hen til Dok 1, og gå over Europapladsen, og så er man et par minutters gåtur fra at være fremme ved hotellet.

Henne på Europapladsen ligger den nye afd. af Dalle Valle, og jeg tog af sted til Aarhus så tidligt, at jeg kunne nå at spise brunch inden jeg skulle om på hotellet.

Desværre er FLAMMEN holdt op med at servere Brunch, så må man tage til takke med Dalle Valle.
Og så må jeg tilstå, at har man smagt Flammens Brunch, smages det tydeligt at Dalle Valles brunch overhovedet ikke kan måle sig med Flammens Brunch.

Så den dag jeg vil ud at købe mit nye Jaguar ur har jeg besluttet mig til at dreje tidspunktet til om eftermiddagen, så jeg tager ud og køber uret først, og så på Flammen og få deres Aftens Buffet, det har jeg nemlig hørt skulle være noget så godt.

Men som sagt var jeg i Aarhus for at deltage i Pirat Barens fest, Pirat Bar har nu eksisteret med succes i 3 år, og i den anledning var vi samlet til Galla Fest.
Så jeg har nu haft profil på Scor.dk i 3 år, som jeg er ved at være træt af og har besluttet mig for at slette min profil.
Det koster 1000 kr. om året at have en profil på Scor.dk, de penge kunne jeg ligeså godt smide ud af vinduet. For på Scor.dk kommer man ikke i kontakt med nogen, der har jeg langt større succes på Facebook og på Twitter hvor der er gratis at have en profil.

Vil man have noget ud af Scor.dk, skal man melde sig ind i de sociale loger, hvor der er mulighed for at komme ud og møde andre. Jeg har været med i nogle af dem, og er nu kun med i den bedste og det er:
                                PIRAT BAR.

Her har jeg været med i 3 år, og de holder fest en gang om måneden. Jeg er ikke med hver gang, men så ofte det er muligt.

Her oplever man at deltage i en fest hvor INGEN bliver holdt udenfor.
Da jeg havde en profil på 40 + oplevede jeg nogle gange at komme til en fest, hvor jeg følte jeg ligeså godt kunne have blevet hjemme, for jeg følte mig ikke velkommen.
Det er en følelse man aldrig kommer til at sidde med til en Pirat Fest, her er man velkommen lige fra man træder ind af døren og siger "God aften", til man rejser sig igen og siger " Nu er det sengetid. God nat".

Der er INGEN sure kællinger med som koster rundt med folk, derfor er der altid en munter og varm stemning, hvor folk tør hinanden.
Der bliver fortalt sjofle vittigheder og røverhistorier, og vi får noget godt at spise og noget at drikke, og vi danser og vi griner. 

Derfor havde jeg en samtale med vores Kaptajn, hvor jeg forklarede at jeg er træt af at betale 1000 kr. om året til Scor.dk, og derfor har besluttet mig til at slette min profil. Men jeg vil Fandeme være ked af, at skulle sige farvel til jer.
Hun sagde at jeg bare kan slette mig fra Scor.dk, og er så bare medlem af Pirat Baren, så jeg kan stadig komme med til festerne.


Det glæder mig, for de her mennesker kan jeg ikke undvære. Man bliver jo mødt med en glæde og en varme, og de smukke piger kan jeg da slet ikke undvære.
De vil have kys og kram, og et klap i måsen. Og en bodytequila hører jo også med til aftnens tema.

De næste par måneder er jeg nu godt hængt op, men vil sigte på at kunne deltage i Forårsfesten. Sådan en forårs aften Aarhus, det er altså en hyggelig aften. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar