søndag den 27. august 2017

VI ELSKER 90'ERNE.

Det blev en aldeles festlig lørdag til:

Vi Elsker 90'erne i Holstebro.

Først skulle jeg ud til Anette til brunch, Anette er min tidligere kollega men hun er nu blevet ansat i en anden afd. på fjerkræslagteriet, så desværre ses vi ikke så ofte længere.
Men det har da Gudskelov ikke ødelagt vores gode venskab, når vi endelig ses kan vi stadig flirte kun for sjov, og sammen skabe en god stemning.
Vi mødtes til brunch hos Anette, og hendes søster ville med os til koncert. Søsters mand gad ikke at tage til koncert, men ville gerne køre os til Holstebro.

Det var første gang, at Vi Elsker 90'erne, skulle foregå i Holstebro. Det var en stor begivenhed, hvor publikum blev delt op i tre afdelinger, standard, dance & drink, og VIP. 
De to gamle drenge på scenen der skulle binde koncerten sammen, Dan og Lille Lars, kaldte dem i standard afdelingen for fattigrøvene.
Det er muligt de ikke havde råd til de dyre billetter, til gengæld var det dem der havde den dyreste dag. De skulle op med tegnebogen hver gang de gik i baren, mens os i dance & drink, og VIP området, havde fri bar med i billetten. Alt hvad vi ønskede at drikke var gratis, kun nogle få kunne ikke helt styre det og gik ret hurtigt i hegnet.
Jeg lagde stille og roligt ud om eftermiddagen, kun med øl.

På trods af de store mængder gratis alkohol, var der gennem hele dagen og aftnen med, en rigtig god stemning over alt på pladsen. Ingen der var sure på hinanden eller kom op at slås. folk man slet ikke kendte skålede man med, og tøser man aldrig har talt med ville danse. Det er den stemning der gør, at Anette, hendes søster og jeg, blev enige om, at til næste år vil igen til Vi Elsker 90'erne. Men til næste år, vil vi betale det ekstra det koster at få billetter til VIP området.
Vi var i Drink & Dance området, vi havde ikke langt til baren men en fandens lang gå tur om til WC'et.
I VIP området sad de i læ og ly og lo ad alle os, der måtte stå og finde os i det omskiftelige vejr. I VIP området, sad de under et halvtag, og havde et telt de kunne sætte sig ind i, de har også egen toiletvogn og bar.

Da aftnen nærmede sig tænkte jeg nu skal vi have gang i festen, så jeg fik købt en pink paryk og en blomsterkrans. Jeg kan da love for det gav pote, alle de mennesker der vile danse og fotograferes sammen med mig, jamen det var da skide sjovt.
Naturligvis beholdt jeg ikke parykken på hele aftnen, for en god vittighed skal ikke var en hel aften men skal stoppe på et tidspunkt når folk har grinet af.

Selve koncerten / festen forløb fantastisk, og det gode ved 90'er musikken er, at når et band slutter på scenen, skal man ikke stå og vente på de først skal have instrumenterne pakket sammen, og nye instrumenter sat på til det næste band, og have lavet lydprøver.
Musikken er indspillet i forvejen, så bandsene går blot på scenen og gå straks i gang med at optræde, og der er heller ingen ekstra numre. For de fleste bands fra 90'erne har slet ikke noget ekstra nummer, de fleste har kun et enkelt hit, og resten af pladen var blot fyldt med fyld.
Og på den måde var koncerten mixet helt perfekt, så de få bands der kunne fylde en hel plade med top hits, de blev placeret i en rækkefølge der passede mellem de bands der kun have et enkelt hit, så festen aldrig nåede at gå helt i stå.

Det var Diskofil der åbnede festen, Onkel Finn og Disco Lydia var rigtig gode, og fik straks sat gang i festen.
Whigfield fik fornøjelsen af at være den næste, og det var sgu en svær opgave for hende, at komme lige efter Diskofil. Hun kunne bare ikke få publikum op i rette stemning.

Så kom der en række af de bands der kun havde et enkelt stort hit, der kunne man bruge tiden til at gå på toilet, og være klar til de helt store navne.
For mig var de store navne, Barcode Brothers, Toy Box, Rednex, 2 Unlimited. Og så Vengaboys som tog os med til strandfest på Ibiza, og ikke at forglemme:
AQUA. De var super gode, men havde travlt da de skulle nå til Aarhus lige efter deres optræden i Holstebro.

Hampenberg nåede jeg også at opleve, og så blev vi enige om at tiden var inde til at tage hjem igen.
Vi blev hentet og kørt hjem til Anette, hvor vi fik hotdogs og en godnat øl, og så var det til ro.
Vi var glade for vi tog hjem, for netop på det tidspunkt begyndte det for alvor at regne.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar