lørdag den 25. juni 2016

FEDE FINN & THE FUNNY BOYZ

Fede Finn & The Funny Boyz, optrådte i går eftermiddags i gågaden i Struer. Og da jeg alligevel skulle der ned og købe en ny skjorte, kunne jeg så også opleve dem.

Da bandet ankom kunne man straks genkende Fede Finn, sikke da en portvinsnæse han har fået, eller har han blot fået for meget sol ?
De to andre der var med kunne man ikke genkende, og jeg tænkte, hvem fanden er den mand de har med ? Han ser for pæn ud til at stå på en scene, han ligner nu mest en der sidder i en bank.
Men han var med i det legendariske The Walkers, og hedder for øvrigt Torben, så han kan godt bruge en spade.
Deres tidlige forsanger, hende den rødhåret har forladt bandet og fundet nye græsgange. Men når man ind imellem læste om Fede Finn & The Funny Boyz i Se og Hør, kunne man lige som forstå mellem linjerne at hun var noget af en hystade der ville gøre bandet stueren.
Så nu har de fået en ny forsanger.

Hun hedder Katrine og kommer lige fra Svendborg af, og hun ser altså dejlig ud, man kunne godt få lyst til at synge sømandssange sammen med hende.
Og så kan hun godt komme med et par små uartige bemærkninger, hun passer rigtig godt til Fede Finn & The Funny Boyz.

Fede Finn & The Funny Boyz spiller de her lystige popsange med et twist af country og rock, så de fik hurtigt sat gang i en god stemning i Struer Gågade.
Men hvor jeg vil ønske man snart kan få lov at opleve dem på Pigernes Kro i Onsild, så man også kan få lov at danse til Fede Finn & The Funny Boyz.

De spillede i sådan rundt regnet ½ time, holdt en pause og ville så gå på scenen igen.

Men jeg kunne mærke det kunne tage en gal retning at sidde og drikke øl på tom mave, så jeg syntes det var bedst at få fundet noget at spise, og så få købt den skjorte.

Skjorten købte jeg hos MR.
Den er pæn, men koster sørme også 700 kroner.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar