lørdag den 14. november 2015

PATTESALVE TIL NUMSEN

Når man i gamle dage var på besøg hos en bondemand, stod der ofte i hans vindueskarm, en stor tube kopattesalve. Det kunne godt udløse et par skæve bemærkninger.
Salven var beregnet til hvis køerne havde yverbetændelse, at det så blev smurt på koens patter. Men da en kos patter er lavet af samme skind som menneskers hud, fandt man ud af det også kunne benyttes til tørre hænder og hård hud.

Snart fandt kvinderne inde i byerne ud at det er en ret god creme, der er billigere end det dyre Niveacreme. 

Kvinderne brød sig ikke om de lumre tanker folk kunne få om dem, hvis de havde en tube kopattesalve stående. Så man fandt på at give produktet et nyt navn.

Da jeg i September var hos min læge, fordi jeg har nogle sår på mine baller. Gav han mig en recept på en creme som skulle gavne, men også har den uheldige bivirkning, at man kan risikere det ødelægger huden.
Jeg fik nu ikke ødelagt huden, men det hjalp nu heller ikke synderlig meget.

Derfor købte jeg en tube Helosan, som kopattesalven nu kaldes.
Og det hjælper, det heler sår og giver bløde baller. Og det bedste er, det ødelægger ikke huden og det svier heller ikke. Og det er langt billigere end den receptpligtige salve.

Jeg døjer ofte med rød og irriteret hud i mine armhuler, grundet mit arbejde. Vi står i et meget varmt miljø i tykt tøj hvor kroppen ikke kan komme af med varmen. Så der er visse steder på kroppen hvor huden udtørre og blive rød hævet og irriteret. Men straks jeg smøre mig disse steder med Helosan salve, går der ikke længe før end jeg kan mærke, hvordan det lindre og genopretter kroppens naturlige fugtbalance.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar