søndag den 1. november 2015

HØNSEGÅRDENS TYSKLANDSTUR.

Personaleforeningen Hønsegården på min arbejdsplads, HK-Scan (FJERKRÆ I VINDERUP) havde igår arrangeret en Tysklandstur. Man skulle ved tilmelding betale 100 kr.

Sidst vi var på udflugt, til Ree Park, var vi med en bus der brød sammen. Så vi var noget spændte på hvordan turen til Tyskland ville gå, da vi skulle til Ree Park stod vi alle af og på ved HK Scan, men på turen igår til Tyskland var der 4 opsamlingssteder.
Os fra Struer skulle stå klar ved Folkets Hus kl.07:40, men så blev vi ringet op af nogle af dem der var kommet ombord på bussen i Vinderup, at vi blev en time forsinket.
For da de sted på bussen, spurgte de chaufføren hvor dem fra Skive var. Tænk sig ! Dem havde han glemt, så dem måtte de hente, og derfor kom vi til at stå og vente næsten en time længere.
Da vi så kom til Holstebro hvor de sidste stod klar, opdagede chaufføren at det ene dæk på traileren var punkteret. Så han ringede til sin vognmand, der sagde han bare skulle køre til Skjern.
Hvor var det heldigt det skete mens traileren var tom, tænk hvis det var sket på hjemturen, hvor den var fyldt med øl.
Vi tog det med godt humør allesammen, og i Skjern blev der skiftet dæk så vi kunne komme  videre.

Da vi kom til Ribe holdt vi ind på en tankstation, og her fik vi vores morgenkaffe og rundstykker, og en lille skarp til halsen.
Det gode ved at være med på turen er at for de 100 kr. turen koster, er der også morgen- og aftens mad med i prisen, samt 5 øl- eller sodavand vi kan nyde undervejs, samt en lille skarp til halsen.
Og så har vi det jo skide hyggeligt, snakken går og der bliver grinet, alletiders.

Nå men ! Da vi så kom til rundkørslen ved Tønder drejede chaufføren ind til Tønder, og jeg tænkte, hvad fanden vil han den vej efter ?
I Tønder skulle vi fortsætte ud af en smal lille landevej, over et par broer, og så kom vi frem til en lille tysk by Aventoft.

Her skulle vi handle ind hos FLEGGAARD.
På grund af alle problemerne var vi et par timer forsinket, vi var der først kl.13, så derfor fik vi kun 2 timer til at shoppe.

Det er da en lille skod butik, jeg aldrig selv ville vælge at køre til, jeg foretrækker den store Fleggaard ovre i Suder Lugum.
Men Fleggaard i Aventoft, er en meget beskeden størrelse, hvor der ikke er indkøbsvogne nok til alle. Og med så mange mennesker i denne lille butik, er det helt umuligt at komme rundt.
Vi måtte gerne købe øl og sodavand,naturligvis i begrænset mængder, men det gad jeg ikke slæbe på. Jeg købte et par flasker sprut, og chokolade, og en Nutella.
Og så kunne vi få en flaske gratis rød- eller hvidvin. Da jeg har 2 kollegaer som ikke drikker alkohol, spurgte de om ikke jeg ville have deres vin ? Jo tak, det skal jeg nok få drukket.

Kl.15 kørte vi igen, vi skulle ud til HOTEL BALLUMHUS, og spise.
Vi var blevet lovet hjemmefra, at vi skulle have flæskesteg, men der var ændret på menuen så vi istedet fik kronhjort bøffer.
Det var der nu en del som var skuffet over, de ville hellere have haft flæskesteg.
Jeg må da tilstå, at de her kronhjort bøffer er noget tørre i det, de kunne spises, men det er ikke noget jeg ville vælge at spise igen.

Så kom der en opringning fra busselskabet, at fordi der havde været alle de problemer, giver de os en GRATIS indkøbstur til Tyskland i Januar. Hønsegården vil finde en dato hvor vi kan komme afsted på den tur.

Langt om længe var vi hjemme igen, jeg nåede hjem så jeg kunne se finalen i Voice Junior. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar