torsdag den 24. april 2014

MINE RYGERLUNGER ER BLEVET RASKE

Jeg var en tur hos min læge idag, hvor jeg forklarede ham de sære symptomer jeg på det sidste har oplevet i min krop.

Jeg har virkelig været bombet træt, ondt i hovedet. Så her i Påsken skar jeg ned på mit forbrug af Astma medicin, til kun at bruge det når det var nødvendigt. Og det var nok med kun en gang om dagen, og i denne uge har jeg ikke brugt medicin siden i mandags.
Jeg kan klart mærke forskellen, har ikke længere ondt i hovedet, og får en rigtig god søvn så jeg ikke længere er så træt.
Og så kan jeg mærke det i nyrene. Astma medicin er god til lungerne, men hård kost for dine nyrer. Mine nyrer slapper af er ikke længere på overarbejde, og fungere helt normalt.
Det kan mærkes på mit humør, når kroppen ikke længere er besværdet, får man et overskud og bliver i bedre humør.

Jeg ville have min læge til at undersøge hvad der pludselig er sket ?
Jeg skulle puste i et rør, og lægen kunne konstatere jeg stadig har en mild form for Astma. Så det der er sket er den glædelige nyhed, at jeg for 2 år siden stoppede med at ryge.

Og lægen forklarede, når man holder op med at ryge sker der nogle reaktioner i kroppen. Kroppen skal afgiftes og det tager sin tid, så vi kan nu erklære at mine rygerlunger er blevet raske.
Derfor kan jeg lægge den hårde Astma medicin på hylden, altså den brune Pulmicort.
Jeg skal dog stadig have den milde; Serevent på mig.
Det er en jublende god nyhed.

Og der er en ting der er helt sikker, og det er når nu jeg har fået det så markant godt at jeg kan kalde mig rask, begynder jeg aldrig at ryge igen
ALDRIG !!!!!
Jeg er lykkelig over at alle de cigaretter jeg har røget siden jeg var 18 år, trods alt ikke har ødelagt min krop så meget at jeg skal sidde i en rullestol tilsluttet et ilt apperat.
Alt der skulle til var at kvitte smøgerne og vente på, at giften blev renset ud af kroppen.
Så nu er jeg klar til at nyde de næste mange år, rask og rørig.

Tænk på alle de penge jeg sparer nu jeg er stoppet med at ryge, alle de penge sætter jeg i banken.
Og det er årsagen til, jeg i Påsken havde råd til min udflugt til København, hvor jeg boede på luxushotel, og spiste lækkert mad i Grøften i Tivoli.

Med den glade nyhed lægen gav mig idag, sparer jeg op til endnu en luxus udflugt til København. For det skal fejres med manèr. 

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare godt Lasse, så dejligt at du oplever denne fremgang/fremskridt nu du ikke ryger mere... Og så godt at det har gjort det så meget bedre med din astma... Er utrolig glad på dine vejene, kan godt forstå at det skal fejres :) Og det er bare så godt med noget selv forkælelse - hvis man ikke kan forkæle sig selv, hvem skulle så :) Rigtig god fredag og Weekend til dig.... Knus

    SvarSlet