lørdag den 5. oktober 2013

BØVL ,MED COMPUTEREN

Onsdag i sidste uge kunne jeg pludselig ikke logge på Internettet, derfor kontaktede jeg PC-Hjælpen.
Han kom om torsdagen og tog min computer med, og så kunne jeg hente den igen om søndagen.

Altså en hel weekend uden Facebook, så jeg var glad for jeg skulle på weekend hos Foxerne.

Søndag hentede jeg min computer, hjem og få den startet op.
Okey ! Der er ryddet op på skrivebordet, det er blevet mere overskueligt, og jeg har fået nye virusprogrammer, samt han fik fjernet nogle meget stygge virusser.

Jeg havde regnet med jeg skulle betale 500 kr., men blev præsenteret for en regning på 2400 kr.
Pyha ! Til den pris må man vel have lov at forvente at få en computer tilbage, der kører fremragende, men der er stadig nogle knuder. Min computer fryser stadig når jeg logger på Facebook, så er den helt død i nogle minutter, men begynder så at virke igen.
Og så har den nogle irriterende opdateringer, bedst som man er i gang med noget skal computeren lukkes ned og opdatere. Det kan god pisse mig af.

I tirsdags kunne jeg ikke logge på Google, endnu engang var der bøvl. Så jeg kontaktede PC-Hjælpen igen, han mente det var mit stik der var noget i vejen med.

Nu har jeg gennem nogle år kørt Internet med dette stik fra 3, og har aldrig haft bøvl med det.

Jeg pakkede min computer og kørte til Herning Centret, hvor 3 har sin bod.
Og jeg må nok sige
3000 tak for en flot og professionel service jeg fik. Ekspedienten forklarede at mit stik var slidt, men havde et godt tilbud.
Denne Wifi tingest, den kan tilsluttes min computer, eller kan bare ligge ved siden af. Køre enten på batteri eller strøm.
Og så kan den klare op til 5 computer kører samtidig på internettet.
Jeg fik den med gratis, og uden det bliver dyrere at benytte internettet.

Jeg er fuldt tilfreds med denne tingest, den får mit internet til at køre hurtigt og fejlfrit. Så er det bare træls der stadig er knuder med computeren.

Men jeg syntes ikke PC-Hjælpen skal have lov at tjene flere af mine penge. Jeg plejer at få penge af min mor i Julegave, så jeg vil leve med knuderne i de næste par måneder. Og så vil jeg bruge min Julegave fra mor, til at købe en ny computer, og så tror jeg også jeg vil have en fed tablet.
En tablet kan også kører via denne tingest.

Og hvis jeg i fremtiden får problemer med min computer, håber jeg at finde en jeg har tillid til, som kan hjælpe til en sort pris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar