søndag den 6. oktober 2013

Cafe Larsen

Lørdag formiddag hyggede jeg mig herhjemme da jeg skulle have vasket tøj, og da det var overstået og frokosten spist, var det tid til en udflugt.

Først op til Struer Friske Bilhus, hvor der er premiere på Suzuki's nye familiebil.
Lad mig kort forklare, at det er Suzuki's udgave af en Berlingo, og så skal der ikke køres mere i det.
Struer friske bilhus har også Mazda, men det er sgu ikke en bil jeg kunne se mig selv i. Jeg syntes Mazda er sådan en onkel Jørgen og tante Ida bil.
De har også Citroên, det kunne nok gå an. Men vandt jeg nu i Lotto ville ingen af disse bilmærker falde i min smag, så vil jeg sige:fuck fornuften og gå efter drømmen.
Så kunne jeg købe en el-bil at køre i fra mandag til fredag, men når det bliver lørdag, må Putting gerne spærre alle miljøaktivister inde, så man har fred og ro til, at køre en tur i sin V-8. 
D.1.november vil jeg på Pigernes Kro i Onsild, der kommer nemlig Sussi & Leo og optræder, og så er det J-dag. Ingen tvivl om det bliver en Jyde fest.
Så jeg vil gerne have fat i en nissehue, og kørte ud til Fjand Gårdbutik.
De havde endnu ikke fået alle Julesagerne fundet frem fra gemmerne, men Fjand Gårdbutik er nu en hyggelig butik og jeg fandt disse 4 skilte.
Lidt frisk Havluft var tiltrængt, jeg kørte ud til Fjaltring, hvor man kan nyde Vesterhavet
Og smukt ser det ud på sådan en solrig efterårsdag.

Nissehuen fandt jeg i Lemvig til en tyver, i en kræmmerbod.

Og da jeg ikke havde købt ind til aftensmad og var i Lemvig, holdt jeg ind hos Cafe Larsen. Der var Dagens Ret: Hakkebøf i whiskysovs, det var lækkert.
Cafe Larsen har også en stor flot slikbutik, og jeg skulle hjem og se TV-2's 25 års jubilæums show. Så en god stor pose guf fik jeg med hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar