lørdag den 26. oktober 2013

OKTOBERFEST I VEJLE.

Fredag eftermiddag var det afsted med toget, for jeg skulle til Oktoberfest i Vejle, sammen med Events4singler.

www.torvehallerne.dk

Jeg havde booket et værelse på Torvehallerne, sikke et flot værelse jeg fik til rådighed. Her var minibar, og på badeværelset en hårtørrer. Og mit værelse var nr.15, og lå i stueetagen, så det var nemt.
Prisen er 689 kr. incl. morgenmad.

Da jeg var kommet på plads, gik jeg en tur i gågaden og fandt Jensens Bøfhus. Da jeg ikke havde fået noget at spise siden frokostpausen kl.9:15, bestilte jeg en stor bøf med hele møllen.
Jeg nåede tilbage til hotellet, hvor jeg lige kunne nå en fadøl i baren, inden jeg skulle afsted til Oktoberfest.

Ude ved DI bygningen hvor festen skulle foregå, stod vi i kø inden dørene blev åbnet. Her faldt jeg i snak med en pige fra Sønderjylland, hun var ligesom jeg, taget alene afsted for at opleve denne aften.
Desværre skulle vi ikke sidde ved samme bord, hun skulle sidde ved bord 26, og jeg ved bord 15.

Ved bord 15 troede jeg at jeg skulle sidde sammen med en masse festlige singler fra Events4singler, men ingen af disse personer var fra denne side, de var fra andre singleklubber.
Det syntes jeg var lidt træls, og må rose 40plus.dk.
For når man tager til event med 40plus, så sidder vi fra 40plus samlet, og iøvrigt føler man sig altid velkommen, når man mødes med 40plusserne.

Nå men vi skulle have noget at spise, og her var jeg glad for jeg tog på Jensens Bøfhus inden jeg tog til Oktoberfest. Om maden må siges, de har bestemt ikke planlagt en Oktoberfest for at folk skal komme og spise. Det var mad der kunne mætte, havde de nu bare lavet biksemad med ketchup på, ville det have været mere lækkert.

Der var en del optræden til festen, bl.a denne person som skulle ligne ham der Hansi. Det gjorde han jo sikkert, men han er en mand der kommer let til sine penge.
For han sang slet ikke, han holdt bare om en mikrofon og spjættede lidt med benene. Bagved ham stod en DJ, som spillede det han mimede til.
Johnny Reimer skulle også optræde, og han var helt klart den bedste.
Det er sgu flot at Johnny som lige har rundet de 70 år, stadig kan skabe en fest. Her var fællessang for hver en klejne. 

Nu gad jeg ikke længere bord 15, og gik over til bord 26, og hende sønderjyden bød mig straks en plads.
Vi havde det hyggeligt, men alligevel gad jeg ikke blive hængende og valgte at tage tilbage til Torvehallerne.

Jeg håber at møde Sønderjyden igen, for hun er sød, bare surt jeg glemte at spørge hvad hun hedder.
For d.22. februar 2014, kan man komme med på en Rundvisning på København Rådhus, et event jeg har tilmeldt mig.
Og der gider jeg ikke bo hos nogen, at det er billigst jo men det er sgu også noget hø. For så bor man hos en der vil bestemme hvad man skal spise, hvornår det er sengetid og hvornår man skal gå hjem fra byen. Det gider jeg sgu ikke, jeg vil bo på hotel, så bestemmer man selv.
Og så ville det være rart, at have en at følges med.

Da jeg kom tilbage til hotellet, mødte jeg en pige der spurgte om jeg ville med til 80'er fest. Jo det ville jeg sådan set gerne, men orkede ikke at skulle ud i byen.
Det skulle jeg heller ikke, men blot følge med op på 3.etage.
Og tænk ! På hotellets 3.etage var der et totalt i orden 80'er party, med et band der kunne levere varen og et publikum i højt humør.
Så der gik et par timer inden jeg kom i seng.

Da jeg stod op imorges og efter badet, gik jeg ud for at spise morgenmad. Sikke en flot morgenmad buffet, der var jo alt det man kan li'.
Michael Meierheim sad der også, ja ham fra TV-2 Charlie. Men da jeg syntes de kendte har ret til et privatliv, gik jeg ikke over for at sige dav til ham.

Jeg nåede et tog hjem  kl10. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar