mandag den 1. juli 2013

JULEFROKOST I KØBENHAVN ?

Tiden nærmer sig at vi snart skal til Julefrokost, og jeg har kigget på den der skal foregå i de gamle B&W bygninger i København, og må sige det er en begivenhed der lyder lokkende.

Det er sandsynligt vi skal samles til en privat Julefrokost i år, nu havde vi ingen sidste år, overhovedet. Og det er hyggeligt med en privat Julefrokost.

Problemet ved en privat Julefrokost er, at de kvinder der deltager er optaget. Så reelt set mødes man bare for at spise, ligge sig til at sove, og tage hjem igen.

www.julefrokosten2013.dk

Det er netop derfor jeg har kastet min interesse på Julefrokosten i København, det ville være for omfattende at opremse hvad der er af mad på den store buffet, det må I læse om ved at klikke på linket.
Nu I har klikket på linket, så se hvad vi også får for prisen.
799 kr. lyder måske af meget, men det er med fri bar både under og efter spisning, og fri is og kaffe bar + optræden af blandt andre: Sweetheart, Jacob Haugaard, Bjørn Tidemand, mange flere og DJ.
Og med i prisen er også GRATIS bus, når vi skal derfra igen, som standser ved Rådhuspladsen.

Når man ser alt det der er med i prisen, får vi faktisk en billig bytur for de 799 kr.

Og jeg kunne godt forestille mig, at man der kunne møde livlige Københavner piger som nok ikke bliver mindre livlige af, at der er fri bar. 
Og tænk hvis man var så heldig at få lov til mere end bare at danse med sådan en pige, så vil jeg påstå at de 799 kr. er givet godt ud.

Det lader til der lørdag d.7.december er ledige borde, skal jeg oprette som event på 40 plus, eller invitation på Facebook ?

På 40 plus syntes jeg efterhånden det er svært at samle folk til et event, og jeg kender mange som ikke længere har profil på 40 plus.
Folk har i stedet profil på Facebook, og arrangere jeg eventet der, kan jeg få dem med jeg kender.

Nu handler det ikke om at jagte damer, overhovedet ikke. Det handler om vi for et rimeligt beløb, kunne få en rigtig skæg aften i København.
Men prøv at se det fra min side som single, at sidde til en fest hvor alle kvinderne er optaget. Det kunne nu være sjovt at prøve en fest, hvor man kunne få lov at være heldig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar