søndag den 5. marts 2023

1 ÅRS FØDSELSDAG PÅ Æ BETTE BAR

 

Der var i går STOR fest på Æ BETTE BAR i Vinderup, værtshuset kunne fejre 1 ÅRS FØDSELSDAG. 


Naturligvis ville jeg ikke gå glip, af den fest. Og tog toget til Vinderup, der var allerede dukket mange mennesker op på Æ Bette Bar, da jeg ankom. Der var lige 1 plads i baren, den snuppede jeg, og der blev jeg siddende lige til jeg skulle hjem.


Det var ellers en flot fest, hvor Værtsparret var vært med Flæskestegs Burger, og live musik.


Den første mand på scenen, skulle begynde sin optræden kl.12. Han valgte at stå nede i spillerummet, nogle satte sig derned, for bedre at kunne opleve ham. De fleste blev siddende i baren, derfra kunne man både se og høre ham. Nu havde jeg fået en god plads, den ville jeg ikke til at forlade, så jeg blev også siddende.


Da han var færdig med at optræde, var der KAFFE & KAGE. 

Og så var det, jeg kunne begynde at mærke, jeg ikke kunne drikke flere øl.


Så jeg købte 1 hel flaske VODKA. Og hvor er det dejligt de har Hancock ABRIKOS. For det er den sodavand, der smager bedst i Vodka. Sådan en flaske koster 350 kr., og så behøver man ikke tømme hele flasken på en gang. Der bliver sat et navneskilt på, og så har man til næstegang, man kommer på besøg.

Nu må vi se hvornår det bliver, for på Lørdag, regner jeg med jeg vil til EROTIK MESSE i Randers. Det er fra kl.14 til kl.2 om natten, derfor vil jeg først på MEMPHIS MANSION (elvis museet). 

Jeg vil gerne se udstillingen om Johnny Cash, og få noget at spise. Og så kommer det jo nok til at passe med, klokken bliver 14, og man kan komme til Erotik Messe. 

Og da jeg ikke skal vaske tøj på Søndag, vil jeg til Forårs Messe i Skive. Så får jeg for engang skyld, noget andet end det sædvanlige ud af både Lørdag og Søndag. Så det bliver ikke i weekenden, jeg får tømt Vodka flasken, det må blive en anden gang.



Det var en festlig eftermiddag på Æ Bette Bar, og i dagens anledning var der hængt balloner op. De blev sgu ikke ved at hænge i loftet, nogle af ballonerne fulgte efter folk. 


Nu skulle den næste optræde, han valgte at blive i krostuen. Det betød der blev en god stemning, og da han færdig, syntes jeg det var på tide at finde hjem til Struer.


I Struer var der også live musik, på Center Pubben. Og så her var der mange mennesker samlet, det var også hyggeligt.

Til slut fik jeg en God Nat Bajer på Bubsi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar