mandag den 16. januar 2023

I DAG FIK JEG MIN TØRRETUMBLER

 

Jer der følger med i RYGERKUPEEN, ved at der er et problem med vores fælles Tørretumbler i Vaskekælderen. Et problem jeg har gjort vores Vicevært opmærksom på, men som åbenbart ikke skal løses. 

Det kan jeg sgu ikke leve med, for et par uger siden tog jeg op til EL SALG forklarede problemet og undersøgte om jeg ikke lige så godt, kunne købe min egen Tørretumbler.

I Mandags tog jeg der op og købte en Tørretumbler, jeg gik ud fra jeg så ville få maskinen inden ugen var omme. Næ nej, de skulle først have den hjem til butikken. Jeg kunne få leveret min Tørretumbler Mandag d.16. Januar.

Lige godt SATANS ! For det betød at jeg ikke ville have flere rene underbukser, når vi når frem til Fredag. 


I Onsdags kørte jeg ud til Dansk Outlet og fik købt nye underbukser, så jeg ikke skulle gå med røven bar. 


Det er nu sjældent man gå og glæder sig til noget på en Mandag, så i dag var en særlig Mandag. I eftermiddag bankede det på min dør, udenfor stod en mand fra EL SALG med min nye Tørretumbler.


Det var han ikke længe om, at sætte den til. 

Jeg har taget en afspadseringsdag i morgen, så der skal vaskes undertøj og bagefter skal det tørres, så får jeg lært at benytte min nye maskine. 


Nogle har spurgt om jeg så ikke også skulle have min egen Vaskemaskine ? Nope ! 

Vi har 2 Vaskemaskiner i Vaskekælderen, og de fungere fremragende. Jeg tror det bliver for dyrt at have sin egen Vaskemaskine, når den skal køre hver uge. Dem i kælderen kører over fællesudgifterne, så det mærker man ikke så meget til. 

Min Tørretumbler skal ikke køre hver uge, det er kun når jeg har storvask, den vil være rar at bruge. 


Jeg vil stadig bruge tørrestativet, når det blot drejer sig om en lille vask.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar