søndag den 2. oktober 2022

SUNDAY IS FUNDAY

 

Det var på en Sommerdag, jeg købte min el-scooter. På de varme sommerdage, er det en fornøjelse at køre en tur på scooteren. Men nu er det blevet Efterår og Vinteren truer, så kan jeg godt mærke at selv om den kun køre 15 km/t, er kulden altså gennemtrængende, og regner det så er det ikke længere så sjovt.


Men jeg er gået hen og blevet glad, for min lille el-scooter. Det er dejligt nemt, lige at suse af sted på den. Jeg vil gerne have sådan, at jeg også kan køre på den gennem de næste 6 mdr. , selv om det bliver koldt og regnfuld, og tænkte at så må jeg have fat på noget varmt påklædning.

THANSEN havde lige sådan et tilbud, på en heldragt til 299 kr.

Nu ved jeg godt vi har en Thansen butik i Struer, men jeg havde andre planer end bare lige at tage i Thansen. Derfor valgte jeg at køre til Holstebro.


Jeg forklarede ekspedienten at jeg har sådan en el-scooter, eller en pensionist scooter, som de kalder den derude. Og havde set i tilbudsavisen, de har en heldragt til en fornuftig pris.

Det havde de, lige i min størrelse XL. 

Det er sgu en fin dragt til prisen, den er både vind og vandtæt. Så nu kan jeg suse af sted på min el-scooter gennem de næste kolde måneder.

Jeg sluttede min tur til Holstebro af med, et besøg på 

SUNSET BOULEVARD.

 Jeg bestilte en: Hereford Bearnaise menu, med en Ben & Jerry's Cookie Douch Deluxe Shake.


En menu man godt kan anbefalde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar