tirsdag den 3. maj 2022

SMØRREBRØD PÅ EN TIRSDAG

 

I dag sagde jeg NEJ til overarbejde på jobbet, i hele sidste uge sagde jeg JA. I morgen er der også overarbejde, sikkert også på Torsdag og på Fredag, så en gang i mellem vil jeg tillade mig at sige NEJ !


Årsagen til jeg ikke tog overarbejde i dag, skyldes jeg på Facebook i går, så at DANSK OUTLET i Holstebro, har et specielt tilbud kun til mænd, Mandag og Tirsdag. I går nåede jeg ikke derud, så det måtte blive i dag.

De reklamerede med Short med bælte til 125 kr., og T-shirts til 65 kr.

Det var da værd at køre ud og kigge på.

De der shorts med bælte, var der ikke lige i min størrelse, så fandt jeg nogle til samme pris, blot uden bælte.


Dem havde de lige i min størrelse, så kunne jeg lige så godt køve to par. Bælter har jeg så rigelige af herhjemme, så det har ingen nævneværdig betydning at det mangler.

Men de der T-shirts til 65 kr., lad mig sige til pænt, det er ikke alt der er pænt. Men så fandt jeg denne T-shirt til 100 kr.


Så var den dag reddet. 

At jeg tog på shopping i Holstebro i dag, går ud over de andre indkøb jeg skulle have foretaget. Det må vente til i morgen, hvor vi skal have overarbejde. Så jeg får ikke tid til at læse Se & Hør i morgen, og de små aviser og reklamer på Torsdag, bliver der vist heller ikke tid til.

Men nu skal jeg ikke i byen i denne weekend, for næste uge er kun en 4-dages arbejdsuge, med en Helligdag om Fredagen, der er det St.Bededag. Så der kan jeg tage til Fadølsfest på Kruset om Torsdagen, derfor sparer jeg pengene i denne weekend, så der kan blive råd til at Fadølsfesten bliver sjovere.

Så når jeg bare skal sidde herhjemme i denne weekend, får jeg masser af tid til mit læsestof.

Jeg orker ikke at lave varm mad til i aften, jeg var omkring Gimsing Køkken og Smørrebrød, efter et par gode stykker smørrebrød.


Som jeg sagde til ham derovre, fik jeg lyst til Smørrebrød på en Tirsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar