fredag den 20. maj 2022

MIN SMART ER KLAR TIL SYN

 

Så oprandt dagen hvor min SMART bliver indkaldt til SYN, det skal senest ske i Juni.

Det er nu ikke fordi det får mig til at ligge søvnløs om natten, da min Smart ikke fejler noget. Alligevel ville jeg have den forbi Automekanikeren, og valgte Vestjydsk Autoopretning på Fabriksvej. Jeg valgte dem af den årsag, de selv har en SMART, og derfor lige som ved hvad det drejer sig om.

Nu havde min bil fået den sære ide, at jeg ikke kunne låse dørene op ude fra, og ikke åbne venstre fordør. Det eneste nøglehul der er monteret på bilen er på bagklappen, bagklappen skulle jeg åbne og så kunne jeg åbne højre fordør og stige ind, venstre dør kunne åbnes indefra men som sagt, ikke udefra. 

Det var lidt bøvlet og tænkte nu den skal til syn, må jeg vel hellere få det ordnet.


Jeg var oppe med den i Tirsdags og kunne så hente den igen, Onsdag sidst på eftermiddagen.

Det er Fandeme et par lange gåture begge dage, fra Fabriksvej til Nørmarksvej , og så der op igen.


Jeg kunne gå noget af vejen via Bystien, og det går da på den her tid af året hvor vejret er tørt og lunt, men på en vinterdag med is og sne, eller en kold efterårsdag hvor det øsregner, ville jeg godt nok være ked af den gåtur.

Regningen kom til at lyde på 2200 kr., jeg var omkring Synshallen, hvor jeg fik lavet en aftale til Tirsdag efter Pinse.

Jeg kan godt mærke, bilen har fået et tiltrængt eftersyn, og har fået skiftet olie og filter. Og nu kan dørene låses i og låses op og åbnes udefra, så nu er alt godt igen.

Til daglig kører jeg til og fra arbejde sammen med en kollega, i hans bil. Men har aftalt med ham at nu er det sommer så nu vil jeg selv kører til og fra arbejde.


Når nu det er sommer, vil jeg gerne have mest muligt ud af at eje en Cabriolet.

Det er nu dejligt når man på en lun sommerdag får fyraften, og kan sætte sig ud i bilen rulle taget helt tilbage, og skrue op for musikken på SPOTIFY. Så føler man at man ejer en million. 

Så kan jeg kører med ham igen, når det bliver Efterår.


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar