lørdag den 15. maj 2021

SHOPPING I HERNING CENTRET

 

Som de fleste andre har også jeg modtaget kataloget fra tøjforretningen NIELSEN. Forretningen kan fejre 60 års jubilæum. 

Kataloget gav mig lyst til at købe nyt tøj og tænkte, at jeg så kunne tage en tur til Holstebro. Men det har jeg nu gjort så tit, så hvorfor ikke i stedet tage til Herning Centret ?


I Den Bette Blå kørte jeg til banegården, og så er det ellers så nemt; med toget til Herning Banegård, og der fra med bus nr.7 til Herning Centret. 

Jeg har i hvert fald ikke været der siden 2019, det ligner sig selv med få undtagelser, der er kommet et par nye forretninger, og Espresso Kaffebaren.


Det var hos NIELSEN jeg ville gøre mine indkøb, her fik jeg købt Stretch Buks og Overshirt , i alt for 600 kr.



Jeg tror den Overshirt er en erstatning for habitjakken, og det syntes jeg godt om. Habitjakken har tilhørt mandens beklædning gennem snart 200 år, og kan godt virke tung og træls at have på, hvor i mod Overshirten virker mere frisk. Og den bruges som habitjakken, den skal nemlig heller ikke knappes. 

En ny trøje syntes jeg også godt jeg kunne bruge,

det blev denne Orange Hugo Boss trøje, til 600 kr. Købt hos Kaufman. 

Og så havde jeg sådan set fået købt det jeg skulle, men så kom jeg til at gå forbi



Vibholm. 

Her faldt jeg for et flot herrearmbånd til 295 kr.


Så nu tør man sige, jeg er ekviperet. 


Jeg ville slutte min tur af hos Jensens Bøfhus, engang kunne man blot stille sig på den røde løber, og så blev man anvist et bord. Det kan man ikke længere, nu skal man i forvejen bestille et bord.

Så jeg måtte finde en bænk lige sætte mig og tage telefonen frem, og ad denne vej, bestille et bord. Sådan noget pjat, men jeg fik da et bord.


Og så fik jeg en Burger, og i stedet for de sædvanlige pommes frites, valgte jeg i stedet en bagt kartoffel. Det smagte jo herligt, og desserten indtog jeg hos Espresso .


Der får man denne lækre Chokolade ostekage, og med en kop Cappuccino til. Her skulle man ikke først bestille bord, de skulle blot se mit Corona pas. 


Det kom lige til at passe med bus- og togtider, og hjem igen. 

Jeg orker ikke at tage på værtshus i aften, faktisk siden Danmark har åbnet op igen, har jeg sgu ikke været ude at fulde mig. Jeg har da været på værtshus, men det er kun blevet til 3 måske 4 øl, det er ikke noget man bliver tosset af.

Og i den kommende weekend, på Lørdag skal jeg se Melodi Grand Prix, og Søndag er det 1. Pinsedag. Og der tager jeg på udflugt til Aarhus.

Der vil jeg på Havnens Perle, og smage deres Bøfsandwich, og besøge Besættelses Museet. Og så slutter jeg af på værtshuset Hos Anders, om jeg helt undgår at blive fuld, tør jeg ikke love. 

I morgen skal der ryddes op i mit klædeskab, gammelt tøj der skal videre i en Røde Kors tøjcontainer, så der i mit klædeskab kan blive plads til det nye tøj, som jeg fik købt i dag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar