lørdag den 8. august 2020

MÅNEDENS SIDSTE BYTUR

 Det blev en festlig Lørdag, hvor mit Rejsekort ikke kom i brug, da jeg blev underholdt så fuld ud hjemme i Struer. 


Jeg lagde ud med en formiddags tur på Det lille Apotek, hvor jeg fik dagens første øl. 


Når det er Lørdag i Struer og vejret er godt, kommer byens bil nørder forbi Gågaden og viser deres biler frem. 


Jeg satte mig ved vinduet på Cafe KC og fik noget at spise. Ja det er et Stjerneskud, som det tager sig ud i Struer, og er med 2 smørstegte Rødspættefiletter. 


Min mave kan ikke altid klare is til dessert, jeg kan bedre have en Flødebolle. Derfor satte jeg mig bagefter ved et bord ved LARSEN, hvor jeg hyggede med en kop kaffe og en Flødebolle.

Nu var gågaden fyldt med flotte gamle veteranbiler,  

også den ægte Gøg & Gokke Ford T. 


Der holdt de et stykke tid, inden turen gik om på havnen. Her dukkede der endnu flere veteranbiler op. 


Nu kunne jeg godt drikke en øl, og tog på Bette Kro.

Som sagt havde jeg mit Rejsekort med, i tilfælde af der ikke skete noget i Struer, for så kunne jeg smutte til Vinderup. Det blev ikke nødvendigt, vi havde det alt for skægt her i Struer. 

Når man sidder på et Værtshus hele eftermiddagen, trænger man til at få noget luft. Så over i pølsevognen og få en gang aftensmad, og så lige en gåtur op til Det lille Apotek, og tilbage til Bette Kro.

Her var der to søde piger bag baren, som inviterede mig på Kold Skål med Kammerjunkere . Det var lige hvad man trængte til. 

Og så en Taxa hjem.

Og nu er min Sommerferie forbi, så er de 3 uger gået, og de er gået alt for hurtigt.

Selv om jeg måske ikke fik de store oplevelser, så var de tre uger ikke kedelige.

En særlig tak skal lyde til Bette Kro, her kan man tage ned når kroen åbner kl.10 om formiddagen, og få rundstykker. Det er ikke fordi man så skal sidde der hele dagen og drikke sig i hegnet. Det er bare lige for at få et rundstykke og en kop kaffe, og en øl eller to, og så videre med dagens andre gøremål. Hvor er det en hyggelig måde at begynde dagen på, lige at nyde social samvær med de andre. Det kommer jeg virkelig til at savne, når jeg fra i morgen skal begynde på arbejde igen, og så ikke længere kan være med. 

I går blev det Månedens Sidste Bytur, for min ferie forbi, og alle feriepengene er brugt. Så der bliver ikke råd til en bytur igen, før i uge 35.

Det kan godt være der lige bliver råd til at kigge ind på Kroen til en fyraftens øl på Fredag, og måske en enkelt på Lørdag. Men det er først i uge 35 jeg får løn igen, derfor bliver det først Lørdag d.29. August, jeg vil have en rigtig bytur igen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar