lørdag den 29. august 2020

FREDAGS MENU

 Jeg skulle bare lige en tur ud på Nørregades Køkken i Vinderup, for at spise, da Dagens Ret i går var Flæskesteg. 


Så inden jeg tog af sted til Vinderup, og da jeg havde fået fyraften, kunne jeg da begynde med lidt lækkert her hjemme fra.


Et par Tarteletter med Høns i Asparges, det er jo ikke det værste. 


Så på banegården og med toget, i Vinderup skulle jeg et smut på Irish Pub. Der skulle penge i Spare Bøssen, og jeg ville tilmeldes 4 års fødselsdagen, og Øl smagning, som alt sammen foregår i Oktober. 


Der var Fredags fest på Irish Pub, en skide god stemning og fuld knald på Juke Boxen . Så den ene øl blev til flere, og Susan ville med ind på Nørregades Køkken og have Flæskesteg. 


For nylig skrev jeg her i Rygerkupeen, at det kun er på Cafe Larsen i Lemvig man får Flæskesteg med sprød svær. Men det kan de saft suse mig også hitte ud af på Nørregades Køkken, så nu er der i hvert fald 2 steder i Jylland, jeg varmt kan anbefalde folk at tage hen og spise, når menuen står på Flæskesteg. 


Da vi var færdige med at spise, syntes Susan jeg skulle tage med ind på Irish Pub igen, og hilse på hendes datter som skulle stå bag baren fra kl. 18. 

Jamen det kunne da være hyggeligt, at hilse på hende. 


Hun fortalte mig noget interessant, at i Viborg hvor hun bor, har de en Herretøjsbutik med et stort udvalg af Tommy Hilfiger tøj. Hendes fyr er lige som jeg stor fan af Tommy Hilfiger brandet, og handler jævnligt i den butik. 

Jeg forklarede hende, at i Struer har vi MR forretningen, de har en anelse Tommy Hilfiger.

Og så har jeg været i Tommy Hilfiger butikken, der ligger i Bruuns Galleri i Aarhus. Her spurgte jeg ekspedienten, hvor gemmer I alt det fede tøj man ser på hjemmesiden. 

Ekspedienten forklarede mig, at det er Tommy Hilfiger der bestemmer hvilket tøj der skal ud i butikkerne. Og det er fordi det er deres mål, at deres kunder skal købe alt Tommy Hilfiger i Netbutikken, og det er derfor det kun er der man finder alt det fede tøj. Mens det kedelige og mere dagligdags tøj, ryger ud i butikkerne. 


Når nu vi får vore feriepenge udbetalt her til Oktober, vil jeg have planlagt en Lørdags udflugt til Viborg, og så må jeg ind og se den butik.


Da jeg var tilbage i Struer, slog jeg et smut ind på Bette Kro. Her var der sgu også Fredags fest. Så min plan om en stille og rolig fredag, hvor jeg bare lige skulle have en enkelt øl, og så hjem og se fjernsyn, røg jo lige som i vasken.

Men pyt nu med det, man lever jo kun en gang, og i aften er der slet ikke noget i fjernsynet, andet end nogle cykellister der kører rundt i Frankrig. Så jeg ryger også på værtshus i dag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar