fredag den 7. august 2020

GIDER IKKE VÆRE FULD I DAG.

 Torsdag begyndte med en tur i Løvbjerg, Onsdag aften havde de et JA TAK tilbud på Facebook, på Mundbind. 50 stk, 250 kr. 


Bag efter på Bette Kro til rundstykker, en kop kaffe og en morgen bajer. Men en øl går jo ikke, for man skal jo ikke halte, så lige en til det andet ben også.

Jeg kunne godt mærke at fornuften var ved at blive overhalet af en lyst, derfor kørte jeg Den Bette Blå hjem. 


Tog tilbage til Bette Kro, før jeg skulle med toget til Vinderup.

For Nørregades Køkken lokkede med Dagens Ret, der på denne Torsdag var Karbonade. 

Nu jeg var i Vinderup, et smut forbi Irish Pub, og putte penge i min Sparebøsse.

Efter at have spist på Nørregades Køkken, nåede jeg et par øl på Den Gyldne Dame, inden jeg igen skulle med toget til Struer.

I toget fik jeg afprøvet mine mundbind, man føler sig som en indbrudstyv der er ved at gøre sig klar til at gå på rov, når man ifører sig et mundbind.

Det føles ikke ubehageligt, okay nu var det på en kort strækning mellem Struer og Vinderup. Det kan godt være hvis man skulle hele vejen til København, det ville begynde at føles en smule træls. 


Jeg kunne også mærke øllenes virkning, at lysten til at dette skulle blive en 3 akters weekend, Slem, slemmere og slemmest. 

Men da jeg stod op i morges fik piben en anden lyd, der var en større lyst til at springe slemmere over. 

Godt nok skulle der i dag være live musik flere steder i Holstebro, og i det flotte sommervejr vi endelig har fået, bliver det stensikker sjov. Men jeg har bare ikke lyst til at blive fuld i dag, så slog det mig, hvorfor ikke tage en tur på Cafe Larsen i Lemvig ?

Ind og kigge på Busplanen, jo der kører en bus kl.12. Fint. Hen og gøre mig klar og så i Den Bette Blå og op til banegården, og med bussen til Lemvig.

Dengang jeg havde bil og min mor levede, kørte vi flere gange om året til Lemvig, altid og kun om Fredagen. For om Fredagen, servere de på Cafe Larsen: Flæskesteg med sprød svær. 

Da min mor døde, kørte jeg selv til Lemvig for at få Flæskesteg. Men for 2 år siden solgte jeg min bil, og har ikke været der siden. Lige siden har jeg heller ikke smagt Flæskesteg med Sprød svær. 

Alle andre steder jeg har været, der kan de sgu ikke tilberede Flæskesteg med sprød svær. Jeg har også prøvet i København, og med de priser de har derovre, skulle man mene de burde gøre sig umage. Men næ ! Alle andre steder, er sværen noget man skære fra og smider væk, da det føles som man sidder og gumler på en elestik. 

Jeg skal love for der er sket nyheder på Cafe Larsen i Lemvig, det er blevet en flot cafe. Og se lige en udsigt man kan nyde, medens man spiser sin mad. 

Kun en ting er der ikke ændret på, der er stadig Flæskesteg på menuen om Fredagen. 

Det her er hvad man får serveret til en pris af 78 kr.

Og så det glædelige, Flæskestegen er med sprød svær, og dejlig mør og saftig kød. 

Jeg tør påstå Cafe Larsen, er det eneste sted i Danmark, hvor man kan være sikker på at sværen er sprød når menuen står på Flæskesteg. 


Jeg vil ofte tage en Fredagstur til Lemvig, det er blot at tage med bussen, og bustiderne passer endda med man kan nå at spise sin mad, og så komme med næste bus hjem. 

Ovre på den anden side af gaden, ud til Havnefronten er der for tiden en Street Food cafe, hvor de har de lækreste flødeboller. Sådan en kunne jeg lige nå med en kop kaffe, inden bussen hjem til Struer. 


Hvad der skal ske i aften nu vejret er så godt, aner jeg ikke. Jeg vil bare ikke være fuld i aften. Jeg vil vente til i morgen, hvor der sker en hel masse i Struer.

I morgen er der veteranbiler i gågaden og omme på Havnen, det vil jeg ned og se. Og så tager jeg den derfra og ser hvad en solrig Lørdag, ellers kunne byde på. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar