søndag den 12. januar 2020

NYTÅRSTAFFEL PÅ BIERSTUBE.

Lørdag d.11. Januar var der Nytårstaffel, om eftermiddagen på Bierstube i Holstebro. 

Kl.11 tog jeg med toget, for selv om Bierstube var vært med gratis mad, ville jeg have lidt at spise inden, så man ikke skulle sidde og drikke øl på tom mave. 
Et besøg hos Cafe Perlen bestilte jeg Frankfurter special, og en Congobajer.
Bagefter kunne jeg nå en øl, på Fox and Hound.

Så var det på tide at finde om til Bierstube, selv om begivenheden først skulle finde sted kl. 15. Så der var et par timer, hvor man kunne nyde nogle øl. 

Værtsparret var bekymret for, om der overhovedet ville dukke folk op til deres Nytårstaffel. For der var ikke så mange, da jeg ankom.
Men da klokken nærmede sig 15, var der ikke længere grund til bekymringer, der kom pænt med mennesker. Bordene blev hurtigt indtaget, så det var heldigt jeg have en plads ved baren.

Det var Tapas og Champagne, og det var virkelig lækkert og helt frisklavet mad vi fik at spise. 

Jazz skulle der også være, duoen gik i gang til tiden. Og ganske vist var de dygtige til at håndtere og blæse i deres instrumenter, men det var ikke just Papa Bue Jazz, det var mere den her tungsindig og langhåret Jazz. 
Så da jeg var færdig med at spise, og havde fået et par bajere mere, kiggede jeg på Rejseplanen. Der kunne jeg se, jeg lige kunne nå at få en øl henne på River Saloon, inden jeg skulle op og med toget hjem.

Der var en god stemning på River Saloon, men det blev kun til den ene øl. Og så var det af sted på raske ben, op til stationen.

Kl. 18 var jeg hjemme i Struer igen, og kunne så få mig en hyggeaften herhjemme. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar