lørdag den 11. januar 2020

VAR HOS LÆGEN

Torsdag var jeg hos lægen, der har jeg nu gået en gang om måneden, og skal også igen til Februar. 
Årsagen er mit helbred !

Da jeg var hos lægen i Oktober, havde jeg et voldsomt problem med mit Astma. Så der foretog lægen en pusteprøve, og nogle blodprøver + en måling af mit blodtryk. 
Da så det godt nok skidt ud, med mit helbred. 

Da jeg var hos lægen igen i November. kunne hun fortælle mig, at blodprøverne viste jeg har for meget sukker i mit blod, og mit blodtryk var uhyggeligt højt. 

Hun gav mig en recept på et nyt Astmamedicin,det skal jeg kun tage 1 gang om dagen.

Før havde jeg denne Grønne Astmamedicin, jeg skulle tage 2 gange dagligt. Det har virket , men aldrig så man følte sig rask.

Nu har jeg så fået en ny Astmamedicin, den er Rød. Jeg skal kun tage den 1 gang daligt, og så den brune som jeg stadig skal have 2 gange dagligt. Og så fik jeg nogle blodtrykssænkende piller, jeg skal tage 1 gang dagligt.

Hold nu ferie hvor er mit heldbred blevet klart bedre, jeg skal ikke længere hive efter vejret. Jeg føler mig nærmest rask. 

Og da jeg fik at vide jeg har for meget sukker i mit blod, ændrede jeg straks kostvaner. 
Det er nu slut med kager, slik, og sodavand i hverdagene, og heller ikke mere hvidt brød. 
I stedet for hvidt brød, køber jeg nu det mere rustikke franskbrød, godt med kerner i.
Så har jeg lært at spise Avokado, jeg skifter i mellem at have Pålægschokolade, Banan og Avokado på brødet, og en gang i mellem Nutella.
For jeg har stadig et glas Nutella fra min tur til Tyskland, og når det er tømt er det slut med Nutella på brødet. 

Da jeg var hos lægen i December, kunne hun se der var sket en klar forbedring af mit helbred. Og da jeg var der i Torsdags, kunne jeg gå der fra med den lykkelige besked, at nu er jeg helbredt. 

Jeg kan tydeligt mærke den store forskel, altså mit helbred er top of the world, og mit humør er blevet langt bedre.
Da jeg var hos lægen i Oktober vejede jeg 90 kilo, nu vejer jeg 87 kilo. Jeg har tabt mig 3 kilo, og det kan ses og mærkes, pludselig er det blevet meget nemmere at knappe mine bukser. 

Jeg forklarede lægen mine nye kostvaner:

Det er forbavsende jeg har tabt 3 kilo på så få måneder, for jeg tager stadig smør på brødet, og spiser også fortsat kød, og i weekenden tager jeg i byen og drikker øl. 
Men jeg er totalt holdt op med at spiser kager og slik, samt drikke sodavand i hverdagene.
Nu drikker jeg kun vand til min aftensmad og morgenmad, så tillader jeg mig at få en øl til min aftensmad i weekenden. 

Sodavand er kun når jeg tager i biografen, da jeg mener at til en tur i biffen hører der popcorn og cola til, og det vil jeg have lov til.
Nu er det heller ikke hver uge jeg tager i biografen, det sker kun når der virkelig er en film jeg gider at se.
Det samme gør sig gældende med slik, når nu jeg ikke længere spiser det i hverdagene, jamen så vil jeg kun have luksus.
Chokolade fra Frellsen, navnlig deres flødeboller. En sådan butik har vi ikke i Struer, der må jeg med toget til Holstebro.
Så det er ikke hver eneste uge eller weekend, men kun når der er noget i TV jeg har tid til at sætte mig ned og se, så vil jeg tillade mig at tage ud til Frellsen i Holstebro, og købe et par gode flødeboller.
Og her kan jeg også mærke en helt ny følelse i kroppen. Da man spiste kager, slik og drak sodavand hver dag, havde det en negativ påvirkning af kroppen. Man blev dvask og sur, og nogle gange fik man endda hovedpine. 

Nu får jeg en feel good følelse i kroppen, når jeg sætter mig og spiser en flødebolle fra Frellsen, den her følelse af man nyder livet og at det smager godt.

I det hele taget har jeg ikke længere følelsen af at livet er synd for mig, at alt er sort og kun negativ. Nu oplever jeg en følelse af velvære en krop der er ikke er dvask men afslappet, og at livet nok skal lykkes for mig. Jeg har med små ændringer gjort mig selv rask. 

Min læge gav mig også kun ros for, at det er lykkes mig at gøre dette fremskridt. Så det kan kun gå en vej, en overgang havde jeg faktisk den tanke, at hvis jeg kunne nå at fejre min 60 års fødselsdag, skulle jeg være tilfreds. Nu har jeg en fornemmelse af, at jeg nok også når at runde min 70 års fødselsdag. 









Ingen kommentarer:

Send en kommentar