søndag den 19. januar 2020

EVERYBODY LOVES SATURDAY NIGHT.

Meningen var at jeg i går ville i Biografen, for at se " De Forbandede År". Filmen blev vist kl. 13, hvilket var et godt tidspunkt. For så kunne jeg nå en tur i Biografen, inden jeg skulle videre ud til Irish Pub i Vinderup.
Inden jeg tog i Biografen, ville jeg have en Formiddags øl på Det lille Apotek. Jeg kunne nå en øl mere, og så kom der en ind ad døren, som gav en omgang øl. Da kunne jeg godt se, at så når jeg sgu ikke i biografen.
Da klokken slog 13, ringede det ind til at man skulle rafle om øl priserne. Så nåede jeg at få 3 øl mere i den time, det varede. 
Så jeg nåede altså ikke i biografen i går, men kan se, at på Lørdag vises filmen allerede kl. 11 om formiddagen. Det tidspunkt passer mig endnu bedre, da jeg har planer om, jeg vil ud på Dalle Valle og spise. 

Kl.15:20 nåede jeg med toget til Vinderup, og i Vinderup lagde jeg ud med et besøg på Den Gyldne Dame. 
Her sad der kun 4 mennesker ved baren, da alle var samlet henne på Irish Pub til Dart turnering. 
Men jeg satte mig ned og fik et par øl, og så glæder jeg mig til Lørdag d.7. Marts.
Her har Den Gyldne Dame, arrangeret en bustur. Vi skal på Pubcrawl, og besøge nogle andre værtshuse, bl.a. på Mors, og et par stykker i Skive. Det er jeg ganske sikker på, nok skal blive en morsom dag. 

Kl. blev 17, og så kunne jeg tage på Nørregades Køkken og spise aftensmad. Der servere de stadig Dagens Ret til kun 50 kr., og i går var Dagens Ret: Husarsteg. 

Så var det med at komme ind på Irish Pub, her var de i fuld gang med Dart turneringen. I år ville jeg ikke deltage, af den grund at jeg deltog sidste år.
Når man overhovedet ikke er god til at spille Dart, så bliver dagen noget lang at komme igennem. Når man så i alle spil kun taber, og tænker nu må det da snart være overstået, og man så får at vide man lige skal være med i et spil mere. Åh nej ! Så kaster man blot de pile for at få det overstået. 
Der vedtog jeg, at jeg ikke længere vil deltage, og blot gå i vejen for dem som virkelig har lysten til at spille Dart.
Så hellere sidde i baren og drikke nogle øl, og blot kigge på. 

Jeg fik en rimelig billig aften på Irish Pub, i det jeg havde den flaske Vodka som jeg købte d.23. November, og ikke fik tømt.
Så var jeg ude 1.Juledag, der lykkedes det mig heller ikke at få flasken tømt. 
I går skulle det være, og kunne nøjes med at købe Colaer. 

Dorte hjalp mig med at få flasken tømt, da jeg bød hende på et par drinks. Så da min flaske var tom, købte Dorte 1 flaske Rom, og så bød hun mig på et par drinks. 
Så mig og Dorte drak dus, og havde en ganske hyggelig Lørdag aften, på Irish Pub i Vinderup. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar