søndag den 10. juni 2018

SMUKKE VICKY PÅ IRISH PUB.

Fredag aften var jeg på Irish Pub i Vinderup, i anledningen af, at Personaleforeningen Hønsegården på HK Scan fejrede den årlige Sommerfest. Og i går tog jeg så atter engang ud til Irish Pub i Vinderup, i anledningen af en live koncert. 

Det var UGLER I MOSEN med den smukke Vicky i forgrunden, og jeg tog min veninde Anja med til koncerten.

Lige for at slå den helt på plads, Anja og jeg er IKKE kærester og bliver det aldrig. For jeg ER single og den status er der INGEN der kan komme og ændre på.
Anja og jeg mødes blot engang imellem, og kun for at gå i byen sammen. 

I Hotel Vinderups bygning er der netop åbnet en lille cafe; Nørregades Køkken, og ligger nabo til Irish Pub.
Jeg sagde til Anja, at der vil jeg ind og spise. I orden med hende, men hun kunne ikke spise noget i denne varme.

Nørregades Køkken har et overskueligt menukort, jeg valgte et Stjerneskud, men sagde : Jeg er ikke begejstret for den kogte fisk, om den kunne byttes ud med en stegt fisk i stedet ? Jo det var der ingen ben i, og det smagte virkelig godt.

Der kom en kvinde ind som bestilte Dagens Ret, det spurgte jeg tjeneren om, og fik en menuseddel med. Det ser slet ikke så tosset ud, og jeg kan se der bliver nogle aftner jeg vælger at tage der ud for at spise.

Da vi kom ind på Irish Pub mødte vi et par jeg kender, og de sagde vi skulle komme ud og sættes os ved dem i gårdhaven. 

Der var en rigtig god lun og hyggelig stemning ude i gårdhaven, bl.a. var der et helt bordfuld damer der holdt pigeaften. Og de fik velkomstdrinks, tapas og vin. Og da de nåede til desserten sad jeg ønskede jeg var inviteret med, for de fik gammeldaws æblekage med makroner og flødeskum. 
Da jeg fredag aften var til Hønsegårdens Sommerfest, købte jeg en hel flaske rom jeg ikke fik drukket det hele af. Den delte jeg så resten af lørdag aften med Anja, så vi blev da i godt humør, og var bare klar til fest da Ugler i Mosen ankom, og fik deres grej stillet op. 

Der  var flere der aldrig har oplevet orkestret Ugler i Mosen, selv nåede jeg lige at få et glimt af dem en aften jeg kom ind på Limfjordskroen i Struer, der var de nået til sidste strofe af et ekstra nummer.
Så jeg var også spændt på, at opleve dem rigtigt. 

Ugler i Mosen satte gang i en fest, hvor vi også fik et par synge med numre, bl.a. Himmelhunden. 
En kvinde jeg faldt i snak med, udbryd hold kæft hvor er hun da en sindsyg god sangerinde, ja Smukke Vicky er skide god. Fuld af charme selvtillid og sexet, og samtidig har hun en sprød sangstemme. 

Over midnat måtte Anja og jeg sige tak for i aften, vi skulle nå det sidste tog hjem til Struer.

I Struer gik vi ind på Skipperkroen ikke fordi vi trængte til mere at drikke, men for at bestille en Taxa. Hold nu bøtte for en markant forskel, ude på Irish Pub var der en fed stemning hele aften igennem, på Skipperkroen skulle man tro de holdt møde for afholdslogen, for her var der mangel på stemning. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar