fredag den 19. juni 2015

ASTERIX BYPLANLÆGGEREN 3D

Onsdag eftermiddag kl.16:25 var det muligt at komme i biografen, og det var jo en herlig ting, så kunne jeg nå at se en film inden sengetid.

Filmen jeg var i biografen og se, var:
ASTERIX Byplanlæggeren.

Der var masser af mennesker i biografen, de skulle ind at se Jurassic Wold, det betød jeg var helt alene om at se Asterix.

Filmen er 3D og man får nogle flotte 3D effekter.

Handlingen er, Romerne ønsker at bygge højhuse i Gallernes skov og samtidig udslette Gallernes landsby.
Da Romerne flytter ind i højhusene sker der det helt usædvanlige, at de store stærke Gallere lader sig forblænde af disse kulturberigere , for de må gerne flytte ind i det flotte højhus, og så kan man skam også tjene penge på disse nye mennesker.
Kun 2 personer kan lugte lunten, det er Asterix og Obelix, som udemærket er klar over Romernes venlighed blot er en glasur der skal dække over deres reelle formål, nemlig at de vil radikalisere hele skoven. Derfor er de ikke i tvivl om, hvis ikke Gallernes landsby og kultur helt skal uddø, må de byde fjenden trods.

Så da kulturberigernes hær står udenfor porten til Gallernes landsby klar til kamp, får Gallerne hurtigt fremstillet en frisk tønde trylledrik, og så får de skide Romere bølle bank.
Og med Julius Cæsar i spidsen, må de vandre hjem til der hvor de oprindeligt kommer fra i erkendelse af, at det mægtige Romerrige aldrig kan slå de gæve Gallere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar