fredag den 24. april 2015

NIKITA KLÆSTRUP

Dengang Lene Espersen satte sig på ølkassen, stemte jeg på De Konservative (C) Jeg syntes det var et frisk pust. Desværre fik mange kaffen galt i halsen, og de røde feminister blev dybt forarget og skældte ud, og vattede mænd uden egne meninger gemte sig bag de røde feminister hvorfra de pegede fingre af Lene Espersen, og kaldte hende, den talende kavalergang.
Men Lene Espersen er ude fra Hirtshals, og er vant til stormvejr og gyngende grund, så hun var ikke sådan at bide skeer med. Lene stod fast på sin ret til, at klæde sig efter eget valg. Og på denne konto vandt hun alligevel en del respekt.

Jeg fandt ud af, at som lønmodtager med fast arbejde, er det ikke nogen dum ide at stemme på Liste C. Faktisk var der flere punkter, hvor jeg var mere enig med De Konservative, end dem som jeg måske burde stemme på.

Og nu har partiet fået en ny provokerende kvinde, hun hedder Nikita Klæstrup .
Hun har vundet min sympati.

For en måneds tid siden, læste jeg en i en artikel i 
MORGENAVISEN JYLLANDS POSTEN, om Nikita Klæstrup hvor man blev oplyst om forskellen på De Blå Feminister som hun tilhører, og De Røde Feminister.
De røde feminister mener ikke en kvinde kan tænke selv, så derfor er de nød til at tage magten over hende, og bestemme hvad hun må tænke og drømme om, og hvilke mål hun skal have i livet, og de vil også bestemme hvordan hun må gå klædt.

Men de blå feminister vil gøre kvinden fuldstændig fri, og hun må selv bestemme over sit liv, og hvad hun vil vælge.
Om hun vil være hjemmegående husmor, eller have foden under eget bord som direktør. Så skal man respektere at det er hendes valg.

I mine ører lyder de blå feminister langt mere seriøse end de røde feminister, de vil sætte folk fri, mens de røde vil holde folk fanget i en benlås.

Jeg vil håbe at De Konservative opstiller Nikita Klæstrup til Folketinget til det kommende valg, partiet har hårdt brug for hende. Så vil de kunne vise, at de er et moderne Borgerlig parti.
Og helt sikkert, jeg stemmer på C.

1 kommentar:

  1. Nikita Klæstrup var med i Go Aften Danmark, og desværre er hun efter dagens optræden i M! blevet haglet ned.
    Det gør mig sur at vi åbenbart ikke er kommet videre, vi vil så gerne fortælle omverden hvor frisindet og frække vi er. Men når det kommer til stykket, så skal kvinder åbenbart stadig styre deres lyster.
    Gu skal de ej ! Og netop derfor er der brug for at Nikita Klæstrup får en plads i Folketinget, for naturligvis må en kvinde have lov at spille på flere tangenter på en gang. Fordi en kvinde er intelligent og har seriøse meninger, skal hun ikke holde sig på dydens smalle sti, hun har lige som alle andre kvinder en ret til også at følge sine lyster.

    SvarSlet