søndag den 15. marts 2015

TIL FEST I RANDERS

I alle de år jeg var medlem på 40+ var jeg ikke i seng med nogle af disse kvinder, og fandt heller ikke en jeg kunne tænke mig at få som kæreste. For jeg sad med følelsen af jeg var til fest med min mors veninder, og dem har jeg ingen lyst til at lege vilde kaniner sammen med.

Men nu har jeg oprettet en profil på Scor.dk, og der er helt anderledes takt og toner i himmelsengen. For det er kvinder, som en mor ikke bryder sig om at se sin lille søn i selskab med, og det er lige præcis derfor jeg har fået smag for dem. For de er varme og sprøde kvinder, jeg godt kunne få lyst til at hale med hjem i min seng.
Igår aftes var jeg med til en Scor fest i Randers, der sad vi på et værtshus med diskotek i kælderen og muligheden for at synge karaoke oppe ovenpå i krostuen.

Sikke nogle herlige mennesker man møder til en Scor fest, de er søde og sjove, og nemme at komme i snak med. Så vi fik os en skæg lørdag aften, hvor vi både fik danset og sunget.

Nu glæder jeg mig til næste Scor fest, der foregår til Påske i Aarhus.

Og så må jeg hellere få gjort alvor af at, få fornyet mit medlemskab i Swingerklubben, da det er mit håb at løbe ind i en sexet babe der lige som jeg, blot ønsker et venskab med fryns.
Og tænk nu hvis hun dukker op i Aarhus, så skulle det gerne være således, at vi kan stikke af sammen til Swingerklubben, og dyrke noget godt fryns med hinanden og alle de andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar