tirsdag den 17. marts 2015

PRINS HENRIK SOM KONGE

Ekstra Bladet, har kørt en kampagne hvor de vil udnævne Prins Henrik, til Konge af Danmark.
Og spørger I mig, bakker jeg ideen op, lad nu bare Henrik få lov at kalde sig Konge, han vil jo så gerne.
Jeg ser vores Royale overhoveder som omvendt Sussi & Leo. 
Alle der har oplevet en koncert med Sussi & Leo ved, at Sussi er den udadvendte og sociale, som ynder at hilse på sit publikum, mens Leo helst bare vil holde sig i baggrundet.
Og har man oplevet Prins Henrik og Dronning Margrethe, når de ligger til kaj rundt om i landet med Kongeskibet. Så har man oplevet at det er Prins Henrik som er den udadvendte og sociale, som ynder at hilse på folk. Mens Dronningen holder en tydelig afstand til Folket, derfor er de en omvendt udgave af Sussi & Leo.

På et område har Sussi & Leo, og Prins Henrik og Dronning Margrethe, en ting til fælles. Det er det kiksede der gør, at man ikke kan lade være med at holde af dem.
Og netop det gør at man for underholdningens skyld, sagtens kunne udnævne Prins Henrik, som Kong Henrik. 

Den dag Henrik og Margrethe vælger at trække sig tilbage, og måske leve et pensionist liv i Frankrig, er der en ting jeg slet ikke er i tvivl om.
Og det er når Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik tager over, så bør Frederik have samme plads som Henrik har og altid har haft, nemlig at være under Dronningen.

Mary er udover at være en meget smuk kvinde, også meget intelligent. Og så har hun en evne til på samme tid både at være dus med Folket og så aldrig så tvivl om sin Royale troværdighed.
Og Mary har aldrig bragt sig i en situation hvor man kan pege fingre ad hende og sige, at det kunne du fandeme ikke være bekendt.
Her er Frederik ofte slem til at havne i en situation hvor man kan tvivle på hans evner til at sidde på Tronen, nogle vil måske kalde det små uskyldigheder, jo muligvis. Men det dur ikke når man skal være Konge af Danmark.
Så Frederik må ned på alle fire, og Mary op at sidde på Tronen.
Og så kan vi alle glæde os til den dag, hvor det er Dronning Mary som holder Nytårstalen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar