søndag den 25. maj 2014

STEMMER PÅ MORTEN FLYVEMASKINE.

Det må nu være træls at rende rundt med et efternavn, som mange altid kommer til at stave forkert, og derfor i stedet kalder ham:
Morten Flyvemaskine.
Men manden hedder altså Morten Messerschmidt, og det er ham jeg idag stemte på til EU-valget.
For der er noget om snakken, Morten skal nok komme op ad bakken, og få succes nede i EU.

Dog stemmer jeg ikke 100 % på de EU-kritiske, for da de var samlet i onsdags på TV-News, syntes jeg ikke rigtigt Nej-siden argumenterede synderligt overbevisende for deres nej til patentdomstolen.
Så der har jeg stemt JA.

Jeg tror nu det er meget fornuftigt at kunne beskytte vores opfindelser, for vi Danskere er nu vældig opfindsomme.

Måske var det ikke os som opfandt den dybe tallerken, og vi får nok heller ikke skylden for hjulet.
Men tænk bare på de gæve Vikinger, som gjorde det forsøg at spæde honning op med alkohol, og så stod de med den herligste drik de kaldte Mjød.
Nogle 100 år efter forsøgte nogle vakse Vendelboer at produktudvikle Mjød, og istedet for honning puttede de blomster og frugter i alkohol.
Og så stod de med en drik de kalder Bjesk.
Og sørme om ikke de opfindsomme Vendelboer kunne overbevise de alkohol forskrækkede om, at Bjesk ikke skal drikkes fordi man skal blive fuld og festlig. For Bjesk er medicin der er sund for det gode humør og heldbred.

Nu om stunder er der stadig gode danske opfindelser der ser dagens lys, så naturligvis er det ganske fornuftigt, vi beskytter vores patenter. 

På et tidspunkt mener jeg vi skal gøre et forsøg på at komme ud af EU.
Se nu blot hvad der varmes op til i England, det EU-skeptiske parti har virkelig vind i sejlene, mon de inden for en overskuelig årrække vil forlade EU ?
Tænk så på, at Norge har aldrig været med og slet ikke har nogle planer om at blive medlem af EU.
Så syntes jeg Danmark skulle melde sig ud af EU, og så burde vi slå os sammen med Norge og England, så vi danner vores egen lille tre-enighed.

Der ligger det i det, at vi nærmest er i familie med hinanden. For 200 år siden tilhørte Norge Danmark, og de fleste Britere er et produkt af de danske vikinger.
Det ville slet ikke forbavse mig hvis en Gen-test viser at vi i virkeligheden på grund af en viril viking alle er familie med hinanden.
Vi må ikke ønske at få Sverige med i vores lille tre-enighed.
Altså helt ærligt ! Et land der helt seriøst kalder en kage racistisk.
Tænk om Sverige fik så meget magt og indflydelse så vi i Danmark ikke længere kan få en kagemand eller kagekone når vi fejre fødselsdag, fordi svenskerne opfatter sådan en kage som kønsdiskriminerende og racistisk.
Det kan vi ikke have !
Og når det kommer til humor, lad mig så høre hvor mange kender navnet på en svensk komiker ? 
Der bliver noget tavs, Emil og Pipi var da morsomme, siger I. Ja det står sløjd til, når vi kun kan huske nogle sjove svenske børn.
Når man så spørger om navne på norske,danske og engelske komikere, så kommer hænderne i vejret.
Endnu et bevis på vi passer godt sammen.
Vi skulle nu nok kunne klare os, uden et medlemsskab af EU, når bare vi står sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar