tirsdag den 26. juni 2012

MANDAGS UDFLUGT TIL HERNING CENTRET

Lige for tiden går jeg arbejdsløs, det skyldes der for et par uger siden gik brand i den på min arbejdsplads Rose Poultry i Vinderup, så vi blev alle fyret.
Men vi bliver ikke som andre arbejdsløse jaget rundt i manegen, det skyldes vi nok blev fyret, men alle lovet genansættelse når Rose Poultry igen er klar til at slagte kyllinger, og vi skal i gang igen i uge 28 om kun 2 uger. Så jeg føler mig ikke som arbejdsløs, men at jeg blot har fået en ekstra lille sommerferie og det kan jo lige så godt nydes.


Mandag eftermiddag startede jeg min bil, og tog på en udflugt til Herning Centret. Jeg syntes det er sådan et hyggeligt indkøbscenter de har der i Herning, det er overskueligt indrettet og har alle de gode butikker hvor man gider at handle.


Jeg var i Stereo Studie for at kigge på CD'er, du godeste hvor er CD'er da blevet billige. Jeg fandt en pæn stak jeg kunne bruge og kom af med 300 kr.
Så var jeg i Expert, hvor jeg købte en USB nøgle. For jeg vil nemlig ligge musikken over på USB, så jeg kan lytte til fed musik når jeg kører i min bil.


Sulten bliver man, så jeg gik hen til Jensens Bøfhus. Det ligger helt perfekt i Herning Centret, selvom der er mange gæster i restauranten kniber det aldrig med at få plads, heller ikke selvom man kommer alene. De har også borde til en person.
Jeg fik en rigtig lækker gennemstegt bøf med en velsmagende  pebersovs og et hvidløgsflüte til, samt en stor cola. Deres sommerdessert jordbær med softice og chokoladesovs fristede mig, men jeg kunne ikke klemme mere mad i mig, så jeg måtte betale og få et stempel i min rabatkupon.


Jeg gik en runde i Herning Centret og kiggede på tøj, der er meget tøj til fornuftige priser, og det kriblede i mine fingre. Men jeg kunne styre mig.
Nu har jeg besøgt Jensens Bøfhus 8 gange kan jeg se i rabatkuponen, næste gang skal jeg også betale. Men så venter 10.gang og der er bøffen gratis, det skal fejres med powershopping i Herning Centret. Det bliver nok i min sommerferie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar