torsdag den 23. november 2023

MON JEG KAN FÅ HJÆLP AF EN HANDYMAND TIL MIT BADEVÆRELSE ?

 

Jeg er løbet ind i noget af et problem på mit badeværelse, der er opstået huller i fugerne mellem fliserne, hvilke bevirker der løber vand ind i væggen.

Jeg har haft fat i Murermester Børge Lind, som var inde og kigge på min væg. De sendte mig en oversigt over hvad der skal laves, og prisen.

Fliserne skal pilles ned.

Der skal ny fugemasse op.

Og nye fliser der er hvide.

Det tager en uge, i den uge kan jeg ikke bruge mit toilet og bad.

Så de opstiller en vogn udendørs, med brus og toilet.


Det er ikke det at jeg skal udendørs i en vogn, det kan jeg leve med. Jeg kan også sagtens leve med, at fliserne har en anden farve.

Det er PRISEN: 34.000 KR.  


Og det er ikke hele badeværelset, det er kun brusehjørnet, det drejer sig om.

Jeg sagde til Børge Lind, at før jeg bider i det sure æble, vil jeg lige have lov at undersøge, om ikke jeg kender nogle der kunne hjælpe mig ?

Er der ingen hjælp at hente, er der ingen anden udvej og få Børge Lind til at udfører jobbet. 

Jeg har talt med banken, og jeg kan godt få et lån. Men det er et surt lån at komme til at sidde i, de næste 60 mdr. Så kan jeg skyde en hvid pind efter, at købe en bil eller en ny el-scooter.

Ovre hos JEM & FIX har jeg set, man kan købe alle materialerne selv. Men jeg er ingen håndværker, og ejer heller ikke værktøjet der skal bruges.

DERFOR : Kender jeg en Handymand, der kunne hjælpe mig ?


Jeg håber ikke man skal bruge en hel uge på det, og håber også det kan gøres langt billigere. Altså fliserne fejler ikke noget, om man så kunne nøjes med en ny fugemasse og så smække fliserne op igen ? Og så kunne man måske nøjes med at gøre det, på en Lørdag.

Desværre har jeg ikke flere ledige Lørdage i år, så lad os lave en aftale om enten den første Lørdag eller den anden Lørdag i Januar.

Kender jeg en som vil hjælpe mig, så kontakt mig på Facebook eller Messenger. Lad os aftale et møde, hvor du kan kigge på sagen, og vi kan aftale hvilke materialer jeg skal have købt hjem.

Og den dag jobbet skal udføres, skal jeg nok sørge for proviant: Kaffe, øl og mad.

Og kan jeg virkelig spare flere TUSIN KRONER , vil jeg selvfølgelig som tak for din hjælp, betale dig en løn.

Alt det kan vi aftale nærmere. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar