lørdag den 4. november 2023

JEG KOM IKKE TIL ERO.T.I.K MESSE I RANDERS

 

Jeg havde ikke den store lyst til at tage til J-DAG i går, men tog alligevel trøjen på. Og hen ad eftermiddag, tog jeg op på DET LILLE APOTEK.

Så kunne jeg være med til billige øl mellem kl. 16 og 18, føj for pokker hvor gik det lystigt for sig. Så  jeg nåede ikke at deltage i J-DAG , for kl.19 var jeg nød til at ringe efter en TAXA. 

Kl.20:00 gik jeg i seng, jamen så fik jeg en god lang nats søvn, og kunne vågne frisk og veludhvilet her i morges kl.6.


Det var min mening jeg i dag ville til, ERO.T.I.C WORLD i Randers. Jeg havde gået og lagt planer, og fundet ud af det nemmeste er, at tage toget til Randers. Fra Randers Station, er der kun 5 minutters gå tur over til Randers Arena, hvor det skulle foregå.

Men jeg kunne ane på FACEBOOK , at de piger jeg gerne vil møde, ikke tager til Randers. Jeg spurgte en af pigerne, og hun forklarede mig, det simpelthen er for dyrt og for besværligt at tage til Randers. 

Så sagde jeg til hende: Ved du hvad ! Så venter jeg til April 2024, der foregår ERO.T.I.K MESSEN i Valby Hallen. Så får jeg lov, at møde hende.

Det vil jeg glæde mig til, af flere årsager. For det foregår i weekenden efter PÅSKE. Så vil jeg nemlig holde ferie i UGE 14, det vil sige, at først får man 5 gode fridage i Påsken, og en uges ferie oven i hatten.

Min foreløbige plan er, at i uge 14, tager jeg til København om Onsdagen. Bruger Torsdag til at kigge mig omkring i Hovedstaden, og Fredag ERO.T.I.K MESSEN. Så tager jeg hjem igen, om Lørdagen. 

Nu jeg ikke kom til Randers i dag, tog jeg i stedet en tur til Holstebro.


Først på ESPRESSO HOUSE , og nyde en kop kaffe og en kage.

FRELSENS CHOKOLADE 


og købe Guf, for der kommer for engang skyld noget godt i fjernsynet i aften, på gode gamle DR-1. 

En pæn skjorte til en fornuftig pris, fandt jeg også.


Det var med toget hjem igen, og så skulle jeg op omkring DET LILLE APOTEK , inden jeg kunne tage hjem.


For jeg skulle op og hente min Kabine Scooter, for da jeg skulle hjem i går aftes var jeg godt klar over, den ville have bedst af at overnatten ude foran værtshuset. 

I aften vil jeg bare hygge mig herhjemme. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar