mandag den 26. juni 2023

SOMMERFEST HOS ANDERS

 

For en lille månedstid siden blev det slået op på FACEBOOK, at Lørdag d.24.Juni skulle der være SOMMERFEST HOS ANDERS i Aarhus. Det var en Tirsdag det blev slået op, jeg tænkte, hvor'n i alverden skal jeg få bestilt billet ?

Jeg ringede til værtshuset, jow jow, der var ingen ko på isen. Jeg skulle blot sende 300 kr. via Mobil Pay, så var den ged barberet. 

Det gik hen og blev Lørdag d.24. Juni, hvor jeg stod op kl.4 om morgenen, for at gøre mig klar til en festlig dag i Aarhus.

Jeg havde bestilt en ONEDAY BILLET HOS ARRIVA der i denne weekend kun kostede 99 kr., så det var billigt at tage til Aarhus og hjem igen samme dag.

Kl.6:09 kørte toget fra Struer, det er den smukke tur over Silkeborg, gennem skoven og med kig til Himmelbjerget og Silkeborgsøerne. 


Kl8:30 ankom toget til Aarhus, jeg kunne gå om til MAGASIN hvor LAGKAGEHUSET har til huse.

I Struer har vi ingen bager, vi har hele tre steder med brødudsalg fra bageren i Sevel, og flere steder med bake off , og Super Brugsens bager afd., men det er jo de samme rundstykker som dem man har hjemme i sin fryser. 


Derfor nyder jeg når jeg ind imellem er turist i en by hvor de har en rigtig Bager, hvor man kan sætte sig og nyde et friskbagt og sprødt Rundstykke. 


Wienerbrød spiser jeg aldrig herhjemme om morgenen, i øvrigt er det sjældent jeg køber en kage. Det er kun når jeg er ude at rejse jeg så syntes der gerne må være, lidt ekstra hygge.



Da jeg var færdig med at spise, spadserede jeg en tur gennem Åboulevarden og kiggede på vinduer i gågaden.

Og kl.11. åbnede HOS ANDERS. 


Min tradition når jeg kommer ind HOS ANDERS er, at så skal jeg have et ÅRHUS SÆT.

Det er en TOP Pilsner og en Arnbitter. Bartenderen kan godt lide jeg har denne tradition og forklarede mig, at de nu kalder en Arnbitter for en Århus Cognac, og den derfor bliver skænket i et Cognacglas. 

En Arnbitter smager også godt, jeg har prøvet at smage en i både Struer og i Vinderup, men det er altså ikke det samme, derfor er det kun når jeg er i Aarhus jeg får en Arnbitter, eller et Århus sæt. 


Klokken blev 13, det var tid at bænke sig udendørs. Så fik vi en SOMMERFEST med fadøl, Sangria, og en gris på grillen.


I anledningen af dagen, var jeg iført min Birthe Kjær kasket og T-shirt.


Det kan I tro jeg havde held af, flere kommenterede min påklædning med masser af ros smil og latter, og nogle ville absolut fotograferes sammen med mig. 

Der skulle være livemusik denne eftermiddag, bandet rullede ind på Telefontorvet og begyndte at stille deres grej op. Hvem tror I det var ?


Det var ingen ringere end TOP UNDERHOLDNINGEN FRA STRUER: PETER & DE 2 ANDRE.

De fik Thomas Helmig sendt til Malaga så vi kunne åbne vore øjne i Aarhus, og der var ingen der stod derude og bankede på. Musikken fik mange til at komme ind på Telefontorvet, og folk lod sig rive med af den gode stemning.

Så det blev en SMUK FEST.

Jeg havde besluttet jeg ville med toget hjem kl.17:55, ganske vist gik der et tog senere, ad den tur jeg kom til Aarhus, over Silkeborg. Den tur er altid hyggelig en tidlig morgenstund, men når man har siddet til fest en hel eftermiddag, må det nu gerne gå lidt hurtigt med at komme hjem. Derfor ville jeg med på den sædvanlige tur, over Langå og Viborg.



Inden togafgang ville jeg nå en øl omme på KURTS MOR, hvor havde jeg lyst til at blive hængende. For også her var der en god stemning, og musik man bliver glad i låget af. 

Men jeg ville vise min fornuft var intakt, derfor blev det til kun den ene øl, inden jeg skulle op og med toget.

Om 3 eller 4 uger tager jeg igen til Aarhus, der vil jeg have en overnatning på Wake Up, og en aften hos KURTS MOR.


Hjemme i Struer tog jeg på BUBSI for at få en god nat øl, det blev kun til den ene øl.

Så var det hjem og komme i seng. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar