mandag den 1. maj 2023

SØNDAG I STRUER

 

Den sidste dag i April måned var Søndag d.30/4, og den første dag i Maj måned, er jo så en Mandag. Og d.1.Maj er en hel fridag, så når man ikke skal tidligt i sin seng Søndag aften for at stå tidligt op Mandag morgen, så kan man lige så godt, tage ud og fejre det.


Jeg valgte at fejre Søndagen i Struer, først med en tur på CENTER PUBBEN.

Hver Søndag tilbyder Center Pubben SØNDAGS FROKOST mellem kl.13 og 14, det er en varm ret. Der hænger ikke nogen menukort, det er en surprise hvad de bære ind ad døren kl.13, som regel er det mad de fleste godt kan li'. 

Denne Søndag stod menuen på Frikadeller med Stuvet hvidkål. 


Det koster 20 kr., og så har man lov at gå til fadet 2 gange. Det er ikke det store værtshuset tjener på maden, som de siger, hænger det sammen økonomisk.

Vi er efterhånden den samme flok som mødes på Center Pubben hver Søndag, så det giver socialt samværd og hygge, og vi drikker mere en en øl hver. Og det er det værtshuset tjener på, at de også kan sælge øl om Søndagen. 

Om Søndagen plejer Center Pubben at have Fadøl til 20 kr., desværre var der nogle der var stukket af med fadølsanlægget. Så måtte man i stedet følge øl-uret, hver dag har de et øl-ur mellem kl.10 0g 18, hvor øl-prisen begynder ved 10 kr., og stiger 1 kr. hver time. Efter kl.18, stiger de så til fuld pris. Det er naturligvis ikke luksus øllene der er med på øl-uret, det er kun de gængse mærker i grønne flasker. 


Jeg sluttede eftermiddagen af med en FISK , lige for at markere, at nu var den Søndag gået i fisk.


Jeg kunne lige nå et par øl på Bubsi, og så om på Havnen til den gode Pølsevogn,


og få en Hotdog.

Så op på DET LILLE APOTEK kl.16, til billige øl i 2 timer.


Mellem kl.16 og 18 er der billige øl til 12 kr., jeg blev så lige hængende en times tid længere.

Og så var det hjem og se lidt fjernsyn, inden sengetid. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar