torsdag den 18. maj 2023

DER VAR FOR HYGGELIGT, PÅ DET LILLE APOTEK

 

Jeg havde ellers sat mig for, jeg Onsdag skulle til Oddesund og spise, da Dagens Ret var BOLLER I KARRY. Og nu hvor jeg ikke længere har en bil, var jeg på REJSEPLANEN hvor jeg ku'se togtiderne passer meget godt. Man skal med toget der standser i Oddesund Nord kl.16:19, Dagens Ret bliver først serveret kl.17. Jamen så kan man nå en bajer på Hansens Bodega, kl.18:41 kan man komme med toget tilbage til Struer, så kan man nå endnu en bajer inde hos Hansens Bodega. 

Inden jeg skulle med toget skulle jeg omkring Banken og hæve lidt penge, og ville så lige nå en øl på Det lille Apotek.


Der var godt nok alt for hyggeligt på Det lille Apotek, der er jo ingen der skulle på arbejde Torsdag morgen. Så der var sgu en lille fest, så gad jeg ikke tage til Oddesund, det må jeg gøre en anden gang. 

Jeg faldt i øltønden og blev hængende nogle timer, men omkring kl.19 syntes jeg det var på tide at komme hjemad. 

Jeg skulle nå at få noget aftensmad, 


det fik jeg hos LARSEN. 

Og så købte jeg da også nogle gode Flødeboller, til weekendens behov.


Grunden til jeg ville have togturen til Oddesund er, jeg er ved at se om jeg overhovedet kan klare mig uden en bil. Ind til videre går det meget godt,


her inde i byen har jeg KRONE 1, den klarer til fulde alt mit kørselsbehov inde i byen, også indkøb. 

I dagligdagen kan jeg køre med en kollega til og fra arbejde, og i fritiden kan jeg tage bussen eller toget, når jeg vil på udflugt. 

Men selvfølgelig kigger jeg på bil, har besluttet mig for, at nu gider jeg ikke længere de billige pispotter. Næste gang ofre jeg gerne lidt mere, for at få en kvalitets bil.

Jeg kigger på biler på BILBASEN de biler der koster mellem 50.000 kr. og 80.000 kr.

Og hold nu op; 


det er jo alle de biler man har gået og ventet på, skulle komme ned i en pris hvor man har råd til dem.


De ligger i prisklassen fra 50.000 kr. til 80.000 kr., har alt i udstyr. De har ikke kørt så mange kilometer og er velholdte, man kommer til at sidde  i et 60 mdr. banklån, og ejerafgiften ligger fra 350 kr. til 740 kr. halvårligt. 

Jeg har nogle udflugts ønsker, i min sommerferie i år, vil jeg gerne både til København, og til Aarhus Festuge. Og så er det mit ønske, at fejre Juleaften i Spanien. Jeg kender nogle der har fejret  Juleaften i Spanien, de siger det er pisse sjovt, der er 25 graders varme, så man kan danse om Juletræet kun iført badebukser og Nissehue. 

Det vil jeg sgu opleve, og kan se på min økonomi, det er der råd til. Men køber jeg en bil nu, må jeg droppe mine ønsker. 

Derfor venter jeg til næste år med at købe bil, så skal jeg ikke gå og ærgre mig over, jeg aldrig fik oplevet mine ønsker. 


Det passer også meget godt at vente til næste år, med at købe bil. 

For fra næste år, er der lige præcis 60 måneder til jeg går på efterløn. Så når jeg er færdig med at betale billånet, skal jeg aldrig mere på arbejde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar