lørdag den 9. april 2022

FADØLSFEST PÅ Æ BETTE BR I VINDERUP

 

Det var en glædelig Fredag at komme hjem til, efter Fyraften. Jeg havde fået Skattepenge tilbage, 7000 kr. Det bør fejres, og tænkte at jeg ville til FADØLSFEST PÅ Æ BETTE BAR I VINDERUP.

Jeg var af den opfattelse, at Fadølsfesten først begynder kl.17, hvorfor jeg syntes jeg havde god tid til at komme i bad, i banken, og få noget ordentligt at spise, inden den stod på 2 timers fadøl.


Jeg ringede over til GIMSING KØKKEN OG SMØRREBRØD, og bestilte et Stjerneskud, uden rejer men med alt det andet, til kl.14.

Endnu engang blev jeg glædeligt overrasket, over det lækre mad. Virkelig et lækkert Stjerneskud med smørstegte rødspættefileter, og hjemmerørt dressing.


For en sikkerheds skyld tjekkede jeg på Facebook Fadølsfesten, og så fik jeg sgu pludselig travlt.

For det er ikke først fra kl.17 til 19, men allerede fra kl.16 til 18.

Her sad jeg og ventede på jeg skulle med toget kl.16:20, og kunne se, at så nåede jeg ikke få meget ud af den fest. Der var kun et at gøre, tage bilen til Vinderup.

Jeg Parkerede bilen omme ved Vinderup Station, så kan jeg hente den der Lørdag morgen.


Fadølsfesten begyndte ganske rigtigt kl.16.

Ude på Kruset i Holstebro, holder de også Fadølsfest. Det er hver Torsdag, så der kan jeg desværre kun deltage de få gange om året, hvor jeg har en fridag om Fredagen.

På Kruset koster det 100 kr. at deltage, og varer i 2 timer. Når en fadøl koster 35 kr., skal man drikke 3 fadøl for at det passer med pengene, og så sidder man og føler resten næsten er gratis.

På Æ Bette Bar i Vinderup, er det hver Fredag, og koster 150 kr. at deltage, i de 2 timer festen varer. Her koster en fadøl også 35 kr., så her skal man drikke 5 fadøl, før det passer med pengene.

Jeg var eneste deltager til Fadølsfesten, jamen så havde jeg masser af tid til at få ordnet det jeg skulle på Facebook.

Her skrev Mathias som er Krofatter på Centerpubben i Struer, at han lige havde tændt op i grillen. Der var gratis pølser kl.18, og så kommer Æ Holm og underholder.

Derfor nåede jeg kun 3 Fadøl på Æ Bette Bar, for kl.17:42 tog jeg toget tilbage til Struer.


Da jeg nåede frem til Centerpubben, stod Mathias og vendte pølserne på grillen de var lige ved at være klar til servering. Jeg sagde til Mathias, det sgu flot du servere gratis pølser når du er nabo til en Pølsevogn. Den var sgu nok ikke gået, på Pusher Street. 


Det var nogle gode pølser, så det var herligt der var 2 til hver.

Og Æ Holm,


satte for alvor gang i festlighederne, med et par gode fællessange.

Efterhånden trængte jeg til at få noget til den søde tand, og gik hen til LARSEN.


Her fik jeg en kop kaffe og en Flødebolle.

Så hen på Bubsi og få en Godnat Bajer, og få ringet til HOT TAXA, for nu trænger jeg til at komme hjem og se dyner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar