fredag den 3. september 2021

JEG KU TISSE PÅ KRUSET

 

Der var ikke ret mange kyllinger at slagte i dag, derfor fik vi Fyraften allerede kl.9.

Det var min mening jeg ville hjem og få et stykke franskbrød, og så bare lige ud at handle ind. Men kunne læse i avisen, der var Open By Night i Holstebro.

Der skulle ske en del, bl.a. kom Tørfisk kl.15, og vejret var flot. Måske årets sidste rigtige solskinsdag, så jeg venter til i morgen med at få handlet ind. 


Ned omkring banken og hæve penge, og på banegården. Her kunne jeg nå toget kl.11:33, så kunne jeg ikke nå at tisse, men kunne gøre det i toget.

Men det var en af disse dage, hvor toilettet i toget var optaget, det samme på toilettet på Holstebro station, og Fandeme også toiletterne i Nørreport Centret. 

Der var ikke andet at gøre, end at forsøge at besøge for at forsørge på Kruset. Uh du milde, her var toilettet ledig, endelig kunne jeg få tisset. 

På Kruset var der øl til 15 kr. , så kunne jeg sætte mig i baren og få en Tuborg, og en til det andet ben. Og så få tisset af igen, inden jeg skulle videre ud i gågaden. 


Der skete en masse i gågaden, der var udstilling af gamle traktorer, og de nye traktorer.


Og der var gamle lastbiler,



på Store Torv var der levende dyr.


Tilsyneladende var der åbnet en ny butik på Store Torv,


Bent, en butik med sjove hadegaver, og frisklavede Milkshakes.


Klokken blev 15, og Tørfisk gik på scenen på Store Torv.


Tørfisk kunne samle en masse mennesker, og vi fik en times top underholdning.

Hvor er det sjovt at opleve Tørfisk i år kan fejre 40 års jubilæum, og sjovt at opleve den forskel der er på Tørfisk og Stand Up komikkerne. 

Fornylig var der en Stand Up Komiker i Go' Aften Danmark, som var flov over de vittigheder som han fortalte for 30 år siden. Dem kunne han aldrig drømme om at fortælle i dag, men Tørfisk tør stadig gøre tyk grin med kvinderne. 


Efter koncerten, fik jeg købt en T-shirt. Og så kom det til at passe med jeg kunne nå en øl på Bierstube, inden jeg sluttede min eftermiddag i Holstbro af med, at spise på Bones.



I hele September er der på Bones, Gratis Salat & Softice bar, når man køber Hovedretten.

Hovedretten jeg valgte, var


en Burger.

Burger, fritter, sideorders, salat og softice, så blev man sgu mæt.


Så var det om at finde på til banegården, og komme hjem igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar