lørdag den 25. september 2021

MINI FESTIVAL PÅ IRISH PUB

 

Hvor er det skønt nu man har fået bil, at man så igen kan tage i Bilka i Holstebro.

Jeg syntes bedst om at tage i Bilka fra morgenstunden, inden børnefamilierne vågner, så er der nemlig så behageligt fredeligt, at gå rundt i det store varehus. 

Jeg fik købt nogle småting, og så dette kranie. Det er en højtaler, jeg har tænkt mig at placere i min bil.

Desværre har Bluetooth aldrig fungeret i min Samsung telefon, men i næste uge tager jeg ud og køber en Tablet, så jeg kan få noget musik i bilen. Og kraniet skal så samarbejde med den Tablet. 


Efter morgenkaffen skulle jeg en tur omkring banken og hæve penge, og slog et smut forbi MR., hvor jeg købte denne skjorte.

Det var sådan et lækkert vejr, hvor jeg kunne rulle kalechen tilbage, så føler man virkelig man har købt sig en lille luksus bil der sagtens kan hamle op med en Porsche. 

Det var så der jeg tog beslutningen om, at når jeg skulle ud til Mini Festivalen på Irish Pub i Vinderup, ville jeg ikke drikke mig fuld.

Dels skal jeg op Søndag morgen og vaske tøj, og så bliver der op til 21 graders varme. Måske sidste chance i år, for at kunne rulle kalechen tilbage. Så jeg ville have sådan, at jeg kan tillade mig en Søndags tur i min bil.


Kl.14.20 kunne jeg tage med toget til Vinderup, ud til Mini Festival på Irish Pub.


Der skulle optræde 4 bands, den første var dog en solist, Thomas Jones, der allerede var i fuld gang da jeg trådte ind ad døren.

Det var heldigt jeg havde bestilt bord, for der var fuld hus.


Jeg holdt mig fra Fadøl, så gik det ikke så slemt. Men jeg ville lige smage Tuborg Guldøl, det er en udmærket øl, men jeg fik kun den ene og holdt mig til de grønne Tuborg resten af aftenen. 


Kl.17 var der mad, Helstegt Pattegris med hele svineriet, og der var rigeligt til, at man kunne fylde sin tallerken 2 gange.


Efter maden gik det næste band på scenen, jeg havde hørt de skulle spille noget Johnny Madsen. Derfor undrede jeg mig, da ham til højre gik op på scenen og begyndte at stille sit grej op. For han ligner da mere forsangeren i TV2, end Johnny Madsen. 

Men så kom Christian også på scenen, og trommeslageren. Og så var Johnny Madsen ikke helt Brandt af. 


Det tredje band, var Peter Sort og de 2 andre idioter, og de er sgu altid festlige.

Men jeg blev nød til at gå, så jeg kunne nå toget kl.21:47. Der med fik jeg dem ikke hørt færdig, og jeg gik glip af det sidste band, der skulle være Viksen.

Men hun skal optræde til Open By Night i Holstebro på Fredag, sammen med sit andet band: Ugler i Mosen. Så jeg går ikke glip af Viksen, jeg tager blot til Holstebro og oplever hende på Fredag.

I Struer fik jeg en God nat øl på Limfjordskroen, mens jeg ventede på en Taxa.

Og der med kunne jeg overholde det jeg vedtog om formiddagen, at jeg ikke ville drikke mig fuld.

Så når nu jeg er færdig med at vaske tøj i dag, kan jeg tage ud og køre en tur, og rigtigt nyde det gode vejr. 

1 kommentar:

  1. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com

    SvarSlet