søndag den 4. oktober 2020

IRISH PUB 4 ÅRS FØDSELSDAG

 

I går tog jeg til Vinderup, anledningen var, at Irish Pub nu kan fejre 4 års Fødselsdag.

Det blev fejret med en hyggelig eftermiddag, hvor Henriette var vært med en Gratis fadøl samt, boller og kagemand. 


kl. 15 var der live musik med, Danmarks Dårligste Kopi Band. Helt dårlige er de nu ikke, de kan deres Johnny Madsen og John Mogensen + en masse andre. 

Og kl. 18 var der Helstegt Pattegris med hele svineriet. 


Jeg fik købt et Mundbind, det koster 30 kr., og kan vaskes 80 gange, før det skal smides ud. 


Det er pænt, og så vil jeg kun bruge det i weekenden. Næste weekend vil jeg ikke på værtshus, der har jeg besluttet mig for, jeg vil en tur i Herning Centret.

Det er alt for længe siden jeg har været på shopping i Herning Centeret, og så kan jeg jo gøre reklame for Iris Pub i Vinderup. 


Jeg havde en kort samtale i går med Lene, sidst der var Sprit Banko, vandt jeg en Tupperware aften.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal få sådan en aften/eftermiddag afviklet, vi befinder os nu i Oktober, så der er ikke mange weekender tilbage i 2020. Og så har vi Corona, der gør man ikke må samles for mange, og jeg kan da slet ikke forsamle folk i mit hjem, det har jeg slet ingen plads til. 

Og til næste år, har jeg andre planer.


Jeg har været en tur oppe i helikopteren og kigge på mit liv, af to årsager. 


Sidste weekend lejede jeg en bil, da jeg skulle til Covid-19 test i Viborg. Det fik jeg en hyggelig tur ud af at leje den bil, og har tænkt mig, jeg snart vil leje en bil igen. 

For år tilbage da jeg ikke havde bil, lejede ofte en bil ovre i Bremdal. Hvor er det en skam jeg ikke havde en Rygerkupe dengang, for da fik jeg virkelig oplevet meget.


Og nu er vi i Oktober, hvilket betyder jeg i denne måned kan fejre det nu er 3 år siden, jeg har været i seng med en kvinde. That's my life !!

På Twitter har jeg fået en skøn veninde, en smuk blondine som bor i Tyskland. Hun tør stå ved sit erhverv, og fortæller hun ikke er nogens forretning, men er selvstændig. For øjeblikket holder hun pause, årsagen er de høje Corona tal i hele Europa. Hun håber dog at kunne åbne sin forretning igen til foråret. 

Jeg har fortalt hende, i Oktober kan jeg fejre det er 3 år siden jeg har fået sex. Og det syntes hun vi skal have noget gjort ved, så muligvis skal jeg i min sommerferie næste år, en tur til Berlin.


Det jeg har set oppe i helikopteren, er, at alt det jeg gerne vil opleve aldrig bliver til noget. Årsagen er, jeg lader værtshuset komme i første række. 

Til næste år skal der laves om på rækkefølgen, jeg holder ikke op med at gå på værtshus, overhovedet ikke. Værtshuset skal blot ikke komme i første række, fra næste år, skal alt det andet jeg også gerne vil opleve komme i første række.

Jeg vil oftere give mig selv råd til at leje en bil, så jeg kan tage ud og opleve noget andet end det jeg plejer.

Og jeg vil også gerne have råd til, at kunne besøge min skønne Twitter veninde. 

Derfor kan det godt være, at den Tupperware aften er en gevinst jeg skipper. I hvert fald, bliver den skubbet der ned hvor jeg ser på, om det bliver til noget. 

2020 var et år hvor jeg ikke fik oplevet ret meget, i 2021 er det mit håb, jeg kan få oplevet noget mere end bare det sædvanlige. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar