lørdag den 26. september 2020

COVID 19 TEST I VIBORG

 

For et par uger siden blev jeg inviteret til, at få foretaget en Covid-19 test, kun podning, som jeg valgte at få udført i Lemvig. 

Men der var en invitation mere, til en blodprøve, så man kan se om jeg skulle have haft Corona og har dannet antistoffer. Denne test valgte jeg, at få foretaget i Viborg. 

At komme til Viborg er der ingen bøvl i, blot med toget, men at komme fra stationen i Viborg og ud til testcenteret der ligger på Vinkelvej 20, er komplet  umulig. Det er en gåtur på 30 minutter, et kig i Rejseplanen hvor jeg ku' se der ikke køre nogle busser derud.

Hvad så med Taxa ? Det er Dan Taxa, hm; hvis de levere en lige så god service i Viborg som de gør i Struer, er der ingen Taxaer at få, og da slet ikke når man står og har brug for en. 

Eneste udvej var, at leje en bil.


Jeg kontaktede HL biludlejning i Bremdal. Dengang jeg ikke havde en bil, lejede jeg ofte en bil derovre. Så tit at jeg havde en fast 1000 kr. seddel liggende klar, og det havde vi det morsomt med, for når jeg kom over efter en bil, fik han den tusse, og når jeg kom og afleverede bilen igen, fik jeg tussen tilbage. 

Jeg overvejer at gøre det igen, nu jeg ingen bil har, så bare have en tusse klar, så man lige kan smutte over og leje en bil. For det er stadig billigt.

1000 kr.  i depositum . 350 kr. hvis man lejer en Ford Fiesta , og 400 kr. hvis man vælger Ford Mondeo. Og så er det incl. fri kilometer, man skal blot tanke bilen op inden man aflevere den igen. 


Jeg valgte at leje den lille Fiesta, som kører den da godt. Men næstegang, vil jeg sgu prøve Mondeoen. 

Jeg var ovre og hente bilen i går, da jeg tænkte, at så ville jeg gøre en hygge tur ud af det. 


I morges stod jeg tidligt op, og kørte af sted til Viborg, i Viborg ville jeg have morgenmad, hos Lagkagehuset.


En kop kaffe og et smurt rundstykke, og så købte jeg da også lige en Flødebolle til i aften.


Jeg gider ikke gå i byen i aften, jeg vil hellere se James Bond i fjernsynet, og nyde min Flødebolle. 



Jeg havde en nogenlunde ide om, hvor Vinkelvej 20 ligger. Så i stedet for at køre den lige vej, og nu hvor jeg stadig var i god tid. Kørte jeg ud til Rindsholm, og til Bruunshåb. Ganske rigtigt og så til venstre, Vinkelvej 20, ligger nabo til Asmild Kirke. 

Ad den vej mellem Rindsholm og Bruunshåb boede min moster og onkel, som fik 9 børn, så jeg have 1 fætter og 8 kusiner, deres nabo var automekaniker. Han hyggede sig med at bygge gamle VW'er om til go carts, og inviterede os unger med på fræs gennem skoven.

Der havde jeg fandeme mange sjove timer, da jeg var barn. 

Min moster og onkel ligger begravet på Asmild Kirkegård, så jeg nåede også lige at se deres grav i dag. 


Jeg skulle møde til Covid-19 test kl.9:50, det gik rimelig kvik med podningen. Jeg sagde ellers, jeg lige var blevet podet i Lemvig for 2 uger siden, men man skulle have den. Når man har prøvet det en gang, er anden gang ikke så slem. 

Det tog lidt længere tid med blodprøven, da vi stod mange i kø. Jeg får jo foretaget en blodprøve hos min læge, hver tredje måned, så det lille prik i armen er jeg så van til. 


Så kunne jeg køre hjemad igen, få bilen tanket op og få den afleveret igen.

Jeg har brugt for 155 kr. benzin, det er sgu da ikke så galt. Det varer ikke længe før jeg lejer bilen igen, så vil jeg have turen ud til Vesterhavs Restauranten i Thorsminde. 

I løbet af sommeren var der flere som sagde at jeg bare skulle sige til, så ville de gerne køre mig derud. Men det blev aldrig til noget når det kom til stykket. Nu kan jeg sgu selv tage den tur. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar