lørdag den 24. oktober 2020

HUGO BOSS HANDSKER

 I sidste weekend tog jeg ned til MR., for at købe en frakke, 


og der fik jeg øje på nogle handsker. Der tænkte jeg, at det ville se klædeligt ud, når nu man har en pæn frakke på, at man også har handsker på. 


Så i går Lørdag, begav jeg mig endnu engang ned til MR. 


For en måneds tid siden, lå der i postkassen et katalog fra MR., og der i var en Værdi kupon på 200 kr. , det passede meget godt med, at i går var sidste chance for at benytte sig af det tilbud. 


Hanskerne koster 1099 kr., med Værdi kuponen kom jeg af med 900 kr. 


Det er et par rigtige kvalitets handsker fra Hugo Boss, i ægte læder. 

Nu er jeg i stand til, at gå vinteren velklædt i møde. 


I aftes tog jeg en tur på Irish Pub, for de nye Corona regler der kom i Fredags, skulle jeg ud at høre hvilken betydning det får for Irish Pub. 

Det får sådan set ingen betydning, Irish Pub må stadig holde åbent til kl. 22, og der må stadig være 50 gæster i lokalet, forstået på den måde, at ved hvert bord må der samles 5 selvskaber af 10 personer. 

Fedt ! Så ryger min fødselsdag d. 21. November, ikke i vasken. For i år falder min fødselsdag på en Lørdag, det har jeg ventet på i flere år, at man endelig kan blive fejret på selve dagen.

Til næste år, falder min fødselsdag på en Søndag, der bliver jeg så også kun 59 år. Men hvad værre er, min 60 års fødselsdag, falder på en Fucking Mandag.

Hvem Fanden gider at blive inviteret til fest, på en Mandag ? Derfor er det mit håb, at jeg i 2022 har sparet så mange penge sammen, at jeg kan fejre min 60 års fødselsdag i Thailand. Så kan man sgu da fejre sin dag, i selskab med et par Thaipiger og en flaske Champagne. 


Men i år vil jeg fejre min 58 års Fødselsdag, på Irish Pub i Vinderup. Jeg har inviteret 3 gæster, så vi bliver et selvskab på 4 personer. 

Kommer der nogle ind på Irish Pub, som jeg kender. Må de ikke sætte sig ved vores bord, men de må gerne sætte sig ved bordet ved siden af. 

Så det skal nok gå hen og blive en festlig aften, d.21. November. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar