torsdag den 21. maj 2020

PÅ VÆRTSHUS IGEN

Lige siden Mette Frederiksen lukkede Danmark ned i Marts, har jeg bare hver eneste weekend sat herhjemme. 
De første par weekender var det meget hyggeligt, men efterhånden bliver det træls. Jeg bevarede dog min værdighed ved at klæde mig pænt på, når
jeg tog ud for at handle ind. Det  gør altså et eller andet godt ved psyken, at klæde sig pænt og dufte godt når man tager i Supermarkedet for at gøre sine indkøb. At man så bagefter blot kan tage hjem og sætte sig i sin stol, og bruge resten af dagen på at se fjernsyn, bliver efterhånden lidt surt. 

Det betyder så meget man nu igen må tage på værtshus, man er dog noget bekymret for hvor'n det hænger sammen. Så i dag tog jeg ud for med mine egne øjne, at se, hvordan det fungere. 


I morges kl.8.00 tog jeg på Det Lille Apotek i Struer, oh  jeg nyder sådan at tage på Morgen Værtshus. 
Det er om morgenen en Underberg smager bedst, derfor er det kun når jeg ta'r på Det lille Apotek, at jeg får en Underberg. 

Jeg skal da hilse og sige de på Det lille Apotek, har brugt tiden hvor de var tvunget til at holde lukket, har lavet mange forbedringer.
Navnlig på toilettet, nu har lokummet på Det lille Apotek, altid set uhumsk ud, og det er lige siden jeg kom der første gang som 16 årig, og i alle disse år har jeg tænkt over, kunne de ikke gøre det lidt bedre ?
Det har de så gjort nu, hold op hvor er det blevet pænt. Nu håber jeg bare at de fulde mænd kan styre deres tissemand og ikke rammer ved siden af, så man kan holde det flotte toilet pænt. 

Her til eftermiddag tog jeg ud til Irish Pub i Vinderup, åh hvor var det dejligt at træde ind ad døren, og atter føle sig velkommen. 
En hyggelig eftermiddag, hvor man også kunne sætte sig ude i gårdhaven.

Men jeg er nu lidt bekymret, og det er fordi Irish Pub har et nyt tiltag: FREDAGS BAR.
Det koster 500 kr. at blive medlem, der bliver så  lagt nogle % i hatten for de køb man foretager om Fredagen, der så betyder der en gang årligt bliver afholdt en fest, kun for os som er medlem af Fredags baren. 
Mine bekymringer ligger i, at i disse Corona tider må der kun være 50 gæster på Irish Pub.
Og jeg er ansat på fjerkræslagteriet i Vinderup, hvor jeg aldrig ved hvornår jeg har fyraften.
Så jeg kan altså risikere at komme ud til Irish Pub en Fredag, og se at der sidder de mennesker jeg meget gerne vil feste med, og kan se de har det skægt, og så få at vide, der nu er samlet det antal mennesker der må være her, så jeg må ikke komme ind, men må gå op til  stationen igen tage det næste tog hjem igen.
Så ved jeg godt hvem jeg kommer til at HADE !! . Det er ikke Irish Pub, og heller ikke de gæster der er samlet på pubben.

Så jeg regner helt sikkert med, der bliver mange fredage hvor jeg ikke kan deltage. 

Det er nu en gang sådan jeg er blevet lært at se på livet, og må sige det føles som rigtigt.
Og det er altid at tage skuffelserne på forskud, end glæderne. For går man efter glæderne ved livet, gør det så helvedes ondt når man bliver skuffet. Så er det nemmere at blive nede ved skuffelserne , for så gør det ikke så ondt.


Det er derfor de vigtigste mennesker i mit liv, er de piger jeg kender på Twitter.
De er Verdens Smukkeste piger og de frækkeste, er alle inden for Sexbranchen.
Hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde, sætter mig ved min computer og logger ind på Twitter, står de der helt nøgen og viser mig hvor smukke de er. 

Og de piger jeg har kendt og fulgt hver eneste dag gennem 3 år, vi har et så tæt venskab at vi kan skrive nogle uartige kommentarer til hinanden.
Det er disse piger der får mig til at føle, når alt andet er en skuffelse,  stress og noget lort, så er de lyset i mit  liv, dem der får mig til at smile og grine, at det er dem der er min succes. 

Altså jeg skal nok komme i byen engang imellem , men får jeg at vide jeg ikke må være med fordi der ikke er plads, at jeg bliver bedt om at tage hjem igen.
Jamen så er der et sted hvor jeg altid er velkommen, hvor der altid er plads til mig, det er hos mine piger på Twitter. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar