torsdag den 28. maj 2020

LÆGENS DOM : MIT HELDBRED FEJLER INTET.

I dag var jeg igen til kontrol hos min læge, hvor vi bl.a. talte om Corona virussen. 
Jeg sagde det værste er når man rammes af panik, når man læser/ hører om hvor mange der nu er indlagt, og om smittetrykket navnlig her i området. Men når roen sænker sig igen og mærker efter og mærker man ikke fejler noget, så får man det godt igen.

Lægen forklarede hvis man følger anvisningerne er der ikke noget at frygte, jeg følger skam også anvisningerne nøje. Men må nu nok sige, at jeg savner at kunne give og modtage et kram, og det at kunne besøge en varm pige, for man trænger nu til at få sex igen.
Jeg håber vi fra næste år af, igen kan leve normalt, og være tæt sammen uden at frygte man smitter hinanden. 

Men ellers handlede konsultationen om mit heldbred, og om hvordan det står til siden sidst. 

Jeg forklarede jeg har brugt tiden på at finde ud af at tage medicinen korrekt, og finde ud af hvad jeg må spise og drikke.

Det dur ikke at tage al medicin på en gang, det har kroppen svært ved at optage medicinen.


Om morgenen tager jeg mit Astma medicin, og blodsukkerpillen.
Om eftermiddagen, er det igen tid til Astma medicinen, kun den brune. Og blodpillen.

Og så slutter jeg dagen af med blodsukkerpillen. 

Jeg må ændre på nogle spisevaner, det er slut med kager og marmelade. Til gengæld kan jeg tåle pålægschokolade, både den lyse og den mørke. 

Jeg kan ikke længere tåle det billige chokolade og billige flødeboller, dem der kun består af luft og sukker. 


Når jeg skal nyde chokolade, skal det være fra Frellsen, og det samme med deres flødeboller.
Jeg tror det skyldes indholdet navnlig kvaliteten af indholdet i Frellsens produkter, der er sikkert ikke så mange E-numre i, i hvert fald kan jeg tåle det.

Men det sker ikke hver uge, jeg spiser chokolade og flødeboller. fordi at så skal jeg først en tur til Holstebro hvor der ligger en Frellsen butik. 

Det er slut med at drikke sodavand, jeg kan dog tåle Danskvand. Så næste gang jeg tager på værtshus og får lyst til en Rom & Cola, vil jeg i stedet prøve en Vodka med Danskvand.
For jeg kan stadig tåle spiritus, og øl, og så er jeg blevet ret så vild med Rosevin.

Jeg overvejer, at øl kun skal nydes når jeg tager på værtshus, herhjemme vil jeg så kun drikke Rosevin.

Lægens dom: Er strålende nyheder, blodprøverne fra mit sidste besøg viser at mit blodsukker næsten er helt nede på det normale.
Dengang jeg startede tilbage i Oktober, lå mit blodsukker uhyggeligt højt, dette kunne jeg mærke, døjede ofte med hovedpine og den her susen af sukker i blodet. Det er ovre nu, og kan mærke jeg nu har det godt i kroppen, min krop hviler i stedet for at være stresset. 

Jeg er ikke overvægtig, vejer i dag 86 kilo. Det kan jeg selv se, navnlig når jeg kigger på gamle billeder og nye, der kan jeg se dobbelthagen er væk.
Jeg har dog stadig min Bamsemave, men lægen sagde at den er ikke farlig.  

Det var jeg glad for at hører, da jeg ikke har lyst til at komme af med min Bamsemave, og blive helt flad. 
For jeg har da set folk med flade maver også døjer med skavanker, derfor tror jeg såmænd ikke jeg får det bedre hvis min mave bliver flad. 
Lægen sagde, hvis bare jeg holder vægten omkring de 84-86 kilo, og i øvrigt føler mig godt tilpas, er der heller ingen grund til at blive helt flad. 

Til August, skal jeg op til lægen igen. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar