lørdag den 21. marts 2020

FIK AFPRØVET JULEGAVEN.

I disse Corona tider sker der ikke meget, og derfor er der heller ikke meget at fortælle om, i Rygerkupeen. 

Sidste år fik jeg en bordgrill i Julegave, fra HK Scan, men har ikke kunnet finde tid til at få den afprøvet. 

I dag fik jeg bordgrillen afprøvet, i det jeg har købt Cowboy Toast og Pizza Toast.
Det ikke svært, tager blot mellem 10 og 15 minutter, og så er de lige til at spise.

Hvad kan man ellers tilberede på en bordgrill ? Nogle siger man kan stege bøffer på den, mon ikke den bliver noget fedtet så ?
Jeg tror nu kun, jeg vil bruge den til at riste toast.

En øl skulle der til, der var ellers engang jeg havde den indstilling, at jeg aldrig ville sidde alene herhjemme og drikke øl, da jeg opfattede det som værende kedeligt.
Men i disse tider, må man ikke gå i byen, alle værtshuse er lukket, og man må ikke invitere gæster eller besøge nogen, og må ikke samles 10 personer. 
At skulle undvære øl, så bliver det hele da for trist, og har nu fundet ud af, det faktisk er ganske hyggeligt, bare at sidde her helt alene og nyde en øl.

Det mærkes tydeligt på min økonomi, jeg for tiden ikke går på værtshus, nu er der pludselig overskud på min konto.
Man bruger rask væk 500 kr, når man sidder på et værtshus, nogle aftner mere, og når det så er hver weekend, er det klart der så ikke kan blive råd til så meget andet. 
Det går forhåbentlig sådan at de penge jeg ikke bruger på værtshus kan jeg nu ligge til side, og når Corona virussen forlader os og vi igen kan trække vejret frit, så kan jeg endelig få råd til at tage på Bordel og besøge en varm pige.


Jeg har ikke været i seng med en varm pige siden Oktober 2017, det var derfor jeg solgte min bil. For jeg tænkte hvis nu jeg sælger den potte, så må der da blive råd til sex bare engang i mellem, men nej !
Jeg bruger for mange penge på værtshusbesøg, det får mig til at overveje fremtiden når vi har vinket farvel til Corona. 
Der skal skæres kraftigt ned på de byture, så kan jeg sgu sidde herhjemme og drikke en øl. 
Naturligvis vil jeg da stadig gerne på værtshus, bare ikke hver eneste weekend, jeg vil forsøge at skære ned til en gang i måneden.
Der skal i stedet være råd til at besøge en Sexarbejder, det skal naturligvis ikke ske hver uge eller hver måned. Jeg vil have råd til sex 2 gange om året, til min Fødselsdag og når jeg får Sommerferie.
Det kan godt være nogle bliver forarget over dette, det er jeg sådan set ligeglad med. For nu kender jeg piger inden for Sexbranchen, det er de piger som er frie og selvstændige, og støtter op om Sexworkers Right. De er nogle dyre damer, til gengæld ved man så også, at der er forholdene i orden.

Aftensmad skulle jeg også have i dag, og tænke Take Away.
Vores nye Grillbar Mike's Diner, der netop er åbnet i Bredgade Centret.
Det er to unge mennesker, som har åbnet dette nye spisested, og de fortalte det er noget af en udfordring, at åbne op i disse tider. For de åbner allerede kl.8 om morgenen med kaffe og rundstykker, men der må ikke sidde gæster ved bordene for tiden. Så de håber virkelig, at denne Corona snart er forbi, så de kan få ordentlig gang i deres nye lille virksomhed.
Jeg har samme håb, for så vil jeg da over og have min morgenkaffe hos dem, når vi atter kan trække vejret frit.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar