torsdag den 26. marts 2020

ER SYGEMELDT

I dag har jeg været nød til at sygemelde mig, og er nu herhjemme.
Men inden I bestiller bårebuketter og knapper gravøl op, så læs lige her.


Jeg har over de sidste 3 dage oplevet, at mine lunger løber tør for luft, at jeg må hive efter vejret, og at det gør ondt i mine lunger, ligesom om det prikker. 

Nogle af reaktionerne genkender jeg, vi befinder os i et Forår hvor der er frost om morgenen, og pollen i luften.
Disse pollen gør at det svier i mine øjne og næsen løber, det bekymre mig ikke det er som det plejer at være når det er Forår. Frosten gør jeg får kulde, det gør at lungerne bliver kolde, dette kender jeg også. Men det er lige grov nok, at man fuldstændigt mister luften og har svært ved at trække vejret. 

Nu er det flere år siden jeg sidst har meldt mig syg, for det gør jeg ikke uden nogen grund. Men i dag syntes jeg der er en grund til det.

Så kontaktede jeg min læge og fortalte om symptomerne, men jeg mener ikke selv det er Corona, og det mener lægen heller ikke. Men netop på grund af Corona virusset, tør hun ikke jeg kommer på besøg i Lægehuset i dag. 

Lægen sagde, jeg skal blive hjemme fra arbejde til på Mandag, og så få slappet af.
Hvis symptomerne opstår igen, skal jeg så straks fortælle det til min Tillidsmand og min Leder, og så kontakte lægen. For så skal jeg komme ned til lægen, og så skal mine lunger have en grundig undersøgelse. 

Så vi ser i næste uge, hvad det er jeg fejler. Min egen teori er jeg jo nok er ramt af en virus af en art, og dette skyldes ikke jeg har tæt kontakt med andre mennesker.
For tiden sidder jeg her helt alene hjemme, hvor den eneste kontakt jeg har med andre, er på Facebook og Twitter.
Jeg tager kun ud og handler ind hvis det er nødvendigt, og holder stor afstand til andre. Mine hænder vasker jeg tit og grundet, og får dem afsprittet når det er muligt, for efterhånden er håndsprit en mangelvare, men det er sæbe og vand da heldigvis ikke endnu.

De eneste mennesker jeg er i daglig kontakt med er mine kollegaer, men endnu engang vil jeg slå fast, jeg er ikke ramt af Corona, for så havde det nok set meget værre ud.
Men der er mange virusser i luften, og når man så har Astma og en tendens til allergi, så hænder at man ikke altid går ramt forbi. 

Som sagt ! Nu tager jeg en hel weekend herhjemme, og går på arbejde på Mandag. Får jeg de symptomer igen, tager vi den derfra. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar