lørdag den 14. marts 2020

CORONA VIRUS

Hele Verden er i 2020 ramt af en alvorlig sygdom, Corona Virus.
Sygdommen tog sin begyndelse i Kina, og har spredt sig ud over hele Verden og er nu også kommet til Danmark.
Her har vi Gudskelov ikke oplevet nogle dødsfald endnu, om det helt kan undgås er svær at give et svar på, men følger vi myndighedernes oplysninger og krav, må man inderligt håbe at så man af os som muligt, overlever denne epidemi. 

Nogle mener det er ved at være for meget med al den Corona, at vi ikke hører om andet i TV. Men der vil jeg nu mene, at det er vigtigt vi hele tiden bliver orienteret og holdes oplyst om hvordan, situationen ser ud. Og det er også vigtigt, vi kan stille de relevante spørgsmål og få de svar vi har brug for. 

Desværre oplever man at mange mennesker, opfører sig som om de lige er kravlet ned fra træerne, særligt når de er ude at handle ind.
De hamstre, og man læser om de går så langt som til at overfalde de butiksansatte, der blot passer deres arbejde.
Undskyld mit Franske; men hva' Fanden er det for en måde at opfører sig på ?
I Danmark har vi et godt lille ordsprog, der siger: Små gryder har også ører. 
Hvordan Pokker skal man få børn til at forstå man skal opfører sig pænt overfor sine medmennesker, hvis de er vidner til voksne der opfører sig som aber ?
Lad os nu være enige om at udvise samfundsind, og opfører os pænt over for de mennesker, der i denne tid varetager deres arbejde.
Og som vi hele tiden bliver oplyst om, er der mad, toiletpapir og medicin nok til alle, hvis blot vi handler ind som vi plejer. 



Corona virus betyder at værtshuse og spisesteder lukker, og det er Fandeme trist.
At sidde herhjemme og drikke sine øl, jo det kan man da, men det er jo ikke sjovt bare at sidde her alene uden selskab. Og når man bor i en lejlighed kan man ikke bare invitere gæster, for man skal tænke på sine naboer.
Jeg kan ikke bare have gæster siddende i mit hjem, som snakker, griner, går på WC, og sikkert vil hører musik.
Det er derfor jeg elsker at tage på værtshus, for her kan man jo tillade sig, at være social og have det sjovt. 
Og det er træls man ikke længere kan gå ud og få noget at spise, for når man gennem en hel uge blot har måttet nøjes med sin madpakke, og de nemme færdigretter til aftensmad, så ser man frem til weekenden, hvor man går ud og få noget lækkert at spise. 

Denne Corona virus, griber alvorligt ind i vores liv. Folk mister deres arbejde, det går ud over Verdens økonomien, vi må ikke længere rejse ud og møde andre. Så det påvirker vores sociale samvær. 
Det er ikke sund, det er trist og uhyggeligt. Og det ligger da helt klart, at det ikke kan fortsætte.
Vi kan jo ikke lukke hele Verden ned, resten af livet. Det her skal og må ikke være vores nye liv vores nye fremtidsudsigt. 

Derfor må vi samle nogle af Verdens absolut klogeste læger og laboranter, som i fællesskab skal opfinde den vaccine der kan heldbrede hele Verden, så vi kan vende tilbage til normale tilstande, så vi igen kan leve som frie mennesker. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar