søndag den 25. august 2019

PYH HA FOR EN OMGANG SPRIT BANKO.

D. 24. August var der Sprit Banko på Irish Pub i Vinderup. 


Og som altid når turen går til Vinderup, var jeg med toget. Så jeg ville afprøve mine gaver fra mit Teleselskab 3 .


I ugens løb modtog jeg disse 2 flotte gaver fra 3, et par Marshall ørebøffer & ditto ørepropper, og de fungere begge med Bluetooth.
Så ved jeg ikke hvad Fanden der er i vejen med min dyre Samsung mobiltelefon, for den kan godt "se" mine Bluetooth ting, men vil ikke samarbejde med disse produkter.
Det ville ellers være smart hvis blot man kunne tage ørepropperne med i toget, de fylder og vejer ingenting, og holder sig opladet i 12 timer.
Men jeg skal have ørebøfferne med tilhørende ledning med, og det er sgu noget bøvl at sidde og rode med i toget. Hvis nu jeg kender nogen som har en større teknisk begavelse end jeg besidder, som kan hjælpe mig med at få mine gaver til at fungere uden ledning, hvis ikke, så kommer gaverne blot til at ligge uden at blive brugt.
Eller også skal jeg gå så vidt, at jeg tager ud og køber en ny telefon. 

Sprit Banko på Irish Pub, starter først kl. 14, men vi bliver indbudt til at møde op kl. 13. For så er der varm leverpostej og lune boller, GRATIS NATURLIGVIS ! 

Jeg sad til bords med nogle hyggelige venner, og vi var heldige at vinde nogle gange, jeg vandt en Fadbamse og en enkelt shot. 
Sprit Banko varer et par timer, slutter omkring kl. 16. Og så var det min mening jeg ville hjem, for Lørdag aften begyndte en ny omgang " Danmark har Talent" på TV-2, og så en Olsen Banden film. Og Nørregades Køkken var Dagens Ret i går aftes; Frikadeller med stuvede hvidkål. Jeg havde regnet den ud, at det kunne jeg lige nå at få at spise, inden jeg skulle hjem og se fjernsyn. 

Men der sker jo det der når Sprit Banko er forbi, sætter man sig op i baren, lige for at få drukket.
At sætte sig i baren på Irish Pub, er simpelthen det farligste sted at sætte sig.
For oven på en omgang Sprit Banko er folk kommet i deres S.
Der er bare alt for hyggelig, så man når hverken sit tog eller Olsen Banden. 

Og så ankom den nye pige bag baren, og det var hendes første aften. Selv om hun nu blev kastet for Løverne, var hun bestemt hverken genert eller mundlam. Hun er vant til at stå i en bar i Viborg, og lokkede med hun kender en cocktail, om vi ville smage ?
Jo hvorfor ikke, vi fandt mønterne frem, og hun gik i krig.

Al det billige sprut som Rom, Vodka og i den dur, hælder hun i en kande og fylder op med Cola og røde sodavand, og isterninger.
Skal hilse at sige, det smager Monster godt. Men man kan mærke det er godt at have nogle at dele denne cocktail med, for skal man bunde den alene, bliver der alt for langt hjem til sin seng. 

Da klokken nærmede sig 22:35 sagde jeg, at nu vil jeg altså nå et tog hjem til Struer.

I Struer tog jeg på STOPPESTEDET.
Det lille værtshus er netop blevet overtaget, jeg tror nok de er en tre stykker der har slået sig sammen om, at drive Stoppestedet.
Og jeg må da sige, de er kommet godt fra land. For der var mange, og både unge og ældre publikum. 
De havde hyret Kim Musik til at spille, og han er god nok til at underholde.
Så der var gang i festen, Stoppestedet skal nok blive en succes. 

Bagefter slog jeg et smut ind på Hansis Bierbar, der stod tre mennesker bag baren, de havde ikke noget at lave, for her var der kun 4 mennesker der gad at være gæster. Så jeg tog hjem i seng. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar