lørdag den 12. januar 2019

JEG HAR FÅET FJERNSYN.

Som I nok husker var jeg i December ude hos You See i Holstebro, for at få glæde af det gode tilbud: Bland selv TV.
Og man skal ikke selv stå og fumle med at få det til at virke, ganske gratis ville man få besøg af en teknikker, der kunne sætte det op og sætte det i gang.

Men for at få You See Bland Selv TV til at fungere, kræver det man har You See Internet. Det er Fast her hjem til, d.v.s jeg ikke kan tage det med.
Derfor har jeg i dag 2 Internet forbindelser, i det jeg beholder mit 3 net, da det er den her lille dims man kan tage med når man er ude at rejse.

I tirsdags tog jeg ud til You See, da jeg ønsker at få en computer til brug på mit You See Net. Der købte jeg denne Samsung Galaxy Tab S3, der skal fungere som min hjemme computer. Dog ikke til Rygerkupeen og Twitter, der vil jeg stadig bruge min rigtige computer.
I min Tab S3, er der Word og Excel,
og derfor skal den samarbejde med min nye Printer, det har jeg ikke fået til at fungere endnu. Men jeg kender en der kan hjælpe mig, ham skal jeg lige have en snak med.
Desuden skal min Tab S3, bruges til min kalender, og vil have musik og radiokanaler, og Porn Hub, og G-Mail. 
Det er ikke en jeg vil have med på rejse, den skal kun bruges herhjemme.

I går fik jeg besøg af en Teknikker fra You See, så det var heldigt jeg kunne få lov at holde en Ferie/fridag.
Han fik hurtigt tingene sat til, You See Boxen og You See Internet modemen. 
Manden havde travlt og skulle videre ud til mange flere kunder, så da han var kørt måtte jeg selv undersøge hvordan mit nye Fjernsyn nu kører.
Det her moderne Bland Selv Tv spiller da slet ikke på de to gamle fjernsyn jeg har, så der var kun et at gøre.
Køre ud til Bremdal Radio og TV, her kiggede jeg først på de billige fjernsyn, da jeg fortalte jeg har 3000 kr. med kontant, men er glad for jeg nok kan finde 3000 kr. mere på min bank konto. For jeg kunne med mit blotte øje godt se, at de billige fjernsyn ville jeg nok komme til at fortryde.

Jeg købte i stedet et Grundig Fjernsyn, pris lidt under 6000 kr. incl. opstilling. Kl.7:30 i morges kom han så med mit nye fjernsyn og fik det sat op.

Hvor er det fedt jeg har den helt store TV pakke, jeg glæder mig over jeg nu har VH-1 musikkanalen, DK 4, Discovery + mange flere.
Og så er der Bland Selv knappen, den må jeg undersøge hvordan virker. For der er mange kanaler jeg vil have byttet ud med nogle andre.
Alle de der Animal programmer gider jeg ikke se, dem vil jeg have byttet ud med begge History kanaler og Explore. Så ved jeg ikke om jeg nogensinde får glæde af HBO og NetFlix , for i hverdagene har jeg ikke meget tid til at se fjernsyn.
Når jeg kommer hjem fra arbejde, går hele min eftermiddag med at nå at få min frokost, få handlet ind, Facebook og Twitter, spise aftensmad, få vasket op og kommer i seng kl. 19.
Søndag går formiddagen som regel med tøjvask, og eftermiddagen Sprit Banko på Det Lille Apotek. Så det er kun Fredag aften og Lørdagen jeg kan finde tid til at slappe af med en god film. 
Jeg tror jeg vil få mest glæde af Dansk Film Skat, at kunne sætte sig ned Fredag- eller Lørdag aften og se "Familien Gyldenkål", " Op På Fars Hat", eller samtlige Olsen Banden film, det vil jeg sætte pris på.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar